Maljković u Banjaluci

Objavljeno: 2. 9. 2016 u 20:28h

Božidar Maljković, četvorostruki košarkaški klupski šampion Evrope, u subotu će održati teoretska predavanja trenerima iz Republike Srpske u prostorijama Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci, dok je za nedjelju planirana praktična nastava u hali.

“Velika je čast i zadovoljstvo kada nam u goste dolazi jedno takvo eminentno košarkaško ime, čovjek koji je četiri puta bio prvak Evrope. Ovo je nastavak odlične saradnje Košarkaškog saveza Republike Srpske i Košarkaškog saveza Srbije, a gospodin Maljković se rado odazvao našem pozivu. Ovo iskustvo će svakako mnogo značiti trenerima iz RS”, kazao je Dragan Ćazić, generalni sekretar KS RS.

Ćazić je rekao da je Savez imao želju da dovede i kćerku Bože Maljkovića, Marinu, koja je aktuelni selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije, ali da to zbog njenih obaveza u klubu nije bilo moguće.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/maljkovic-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot