Kamp Real Madrida u Banjaluci počinje danas: Talenti na oku trenera kraljeva

Objavljeno: 1. 9. 2016 u 12:41h

U organizaciji Škole fudbala Spartak od danas do ponedjeljka biće organizovan kamp Real Madrida, koji se održava pod pokroviteljstvom Fondacije “kraljevskog” kluba.

Sve je spremno za početak kampa, koji će okupiti 150 dječaka iz Republike Srpske, BiH, Makedonije, Hrvatske, Srbije, Danske, Austrije, Švedske i Švajcarske.

“U Banjaluku su još juče stigli glavni čovjek Fondacije Real Madrid za Balkan Zlatko Marić, te treneri mlađih kategorija u slavnom španskom klubu Hoze Koto, Viktor Lopez i Alehandro Cesas. Oni će sa djecom raditi u narednih pet dana. Danas i posljednjeg dana treniraće se na Gradskom stadionu, a u petak, subotu i nedjelju na stadionu Fudbalskog kluba Naprijed u Obilićevu”, rekao je jedan od trenera u Školi fudbala Spartak Igor Vrhovac.

Svi polaznici su za petodnevno učešće uplatili 175 evra, koliko je cijena učešća.

“Osim treninga pod budnim okom stručnjaka iz Reala, svi će dobiti dres, šorts i štucne sa znakom Fondacije Real Madrid. Po povratku u Madrid treneri će podnijeti izvještaj, a najbolji sa kampa imaće čast da otputuju u Španiju i u “kraljevskom” klubu borave i treniraju nekoliko dana po veoma pristupačnim cijenama”, nastavio je Vrhovac.

Svi učesnici podijeljeni su u šest starosnih kategorija.

“Sve grupe su dobile imena. Tako će oni najstariji u kojima su dječaci od 2000. do 2003. godišta biti u grupi “Serhio Ramos”, 2004. i 2005. u grupi “Kristijano Ronaldo”, 2006. “Geret Bejl”, 2007. “Luka Modrić”, 2008. “Marselo Vijeira” i 2009. godište u grupi “Karim Benzema”. Sigurno za svu djecu, ali i za nas trenere biće ovo nezaboravno iskustvo u kojem će im se približiti način treninga i sve ostalo što se dešava u slavnom klubu iz španske prestonice”, dodao je Vrhovac.

Otvaranje

Okupljanje polaznika kampa Real Madrida je u osam časova na Gradskom stadionu, poslije čega će uslijediti podjela sportske opreme. U devet časova je svečano otvaranje kampa, a prisutnima će se obratiti predstavnici organizatora Škole fudbala Spartak i predstavnici Fondacije Real Madrid.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kamp-real-madrida-u-banjaluci-pocinje-danas-talenti-na-oku-trenera-kraljeva/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])