Nikolić: Nisam otišao zbog para!

Objavljeno: 30. 8. 2016 u 11:58h

Doskorašnji igrač RK Borac Ratko Nikolić demantovao da je do raskida ugovora došlo zbog neslaganja sa upravom oko finansijskih uslova. “Nismo ni pričali o novcu”, rekao je iskusni pivot.

Poslije tri godine u klubu iskusni pivot napušta banjalučki Borac, nakon što je uprava kluba raskinula ugovor s njim.

Direktor kluba Vladimir Branković u izjavi za štampane medije naveo je da Nikolić napušta klub nakon što s njim nije postignut dogovor o produžetku saradnje.

“Nismo mogli ispoštovati njegove finansijske uslove, a i on je igrač mnogo većeg renomea nego što je to Premijer liga BiH, u kojoj ćemo se takmičiti sljedeće sezone”, izjavio je  Branković za “Glas Srpske”.

Ratko Nikolić je, međutim, u razgovoru za MONDO rekao da novac uopšte nije razlog raskida ugovora, niti ga on interesuje.

“Direktor mi je rekao da trener više ne računa na mene, jer sam kasnio na pripreme zbog operacije srca svog djeteta! To je jedini razlog sto ja nisam u Borcu! Što se tiče finansija, o tome sa mnom niko nije pričao niti sam ja to ikad spomenuo”, rekao je Nikolić.

On je istakao da ga novac ne zanima, i da bi već davno otišao iz Borca da je to u pitanju.

“Da me interesuju finansije ja bih već odavno bio van Borca. Ali meni niko nije ni spomenuo da novca nema niti da li mene može da iko plati. Niko sa mnom nije ni pričao o smanjenju ugovora. To je jedina i prava istina. Ugovor je raskinut jer sam kasnio na pripreme zbog operacije djeteta, a ne zbog kako neki pričaju nemogućnosti da me plaćaju”.

Nikolić je dodao da mu ne bi ni bio problem ni da igra za manje novca, a bio je spreman da da maksimalan doprinos povratku šampionske titule BiH u vitrine Borca.

“Da li ja trebam ili ne da igram Premijer ligu, to ja valjda sam znam. Ja sam pristao da igram i Premijer ligu, pristao bih naravno na smanjenje ugovora, jer su mi finansije na zadnjem mjestu. Htio sam da uzmem sa Borcem titulu i tako završim svoju karijeru u Borcu. Da li sam ja nakon tri godine u Borcu zaslužio ovo?”, upitao je Nikolić na kraju razgovora.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/nikolic-nisam-otisao-zbog-para/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])