Navijači Borca odali počast Petru Kočiću

Objavljeno: 28. 8. 2016 u 11:28h

Navijači banjalučkog Borca pokazali su sinoć, na utakmici svog kluba sa dobojskom Slogom, da im je “na srcu” i velikan pisane riječi.

“Banjaluka nikog se ne boji dok u parku Petar Kočić stoji”, poruka je Vulturesa sa transparenta, kojom je skromno obilježena stogodišnjica od smrti pisca koji je kroz likove Davida Štrpca, Simeuna Đaka i drugih ovjekovječio narod sa ovih prostora.

Domaći fudbaleri su u 4. kolu Prve lige RS slavili sa 2:0, golovima Miloša Dujkovića u šestom i Slađana Antića u 45. minutu.

Borac trenutno ima 7 bodova i probio se na vrh tabele, a u sljedećem kolu gostuje ekipi Podrinja u Janji.

Tabela: Borac (BL), Kozara, Tekstilac, Rudar, Drina i Sutjeska 7, Podrinje i Zvijezda 09 6, Slavija 5, Sloboda 4, Sloga 3, Borac (Š) 1.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/navijaci-borca-odali-pocast-petru-kocicu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot