Banjalučki golman ide u Anderleht

Objavljeno: 10. 8. 2016 u 16:20h

Talentovani golman OFK Sport Team, Nikola Ćetković dobio je poziv čuvenog belgijskog kluba Anderlehta, da dio priprema provede u Briselu!

Ovaj momak rođen 2002. godine standardni je reprezentativac Srbije u svom uzrastu (pionir), a sa banjalučkim klubom s “Predgrađa” osvojio je pregršt medalja i priznanja, kako kolektivnih, tako i individualnih!

Poziv stigao iz kluba, a potpisao ga lično direktor Anderlehta Herman Van Holsbek.

Ćetković će u kampu najvećeg kluba Belgije boraviti od 15. do 21. avgusta, i ukoliko zadovolji kriterijume uslijediće potpisivanje Ugovora. Zajedno sa njim na put krenuće i roditelji, koji će biti podrška malom Nikoli da dosanja svoj san, a onaj konačni je “Santijago Bernabeu”.

Ovo je još jedno u nizu priznanja za talentovane fudbalere OFK Sport Team, koji kao na filmskoj traci dobijaju pozive najeminentnijih klubova regije, ali i Evrope.

Izvor: pravdabl.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucki-golman-ide-u-anderleht/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])