Kovačević preuzima FK Borac

Objavljeno: 20. 7. 2016 u 14:24h

Aktuelni član Upravnog odbora FK Borac Branko Kovačević uskoro bi trebao postati predsjednik kluba iz Platonove.

Kovačević je dogovorio sa sadašnjim čelnicima Borca da na narednoj sjednici skupštine kluba preuzme funkciju predsjednika od Dejana Kusturića.

“Sa sadašnjim čelnicima postigao sam načelni dogovor. Sada sve zavisi od toga da li će delegati imati povjerenja u mene i u ono što predstavim kao kandidat”, rekao je Kovačević, prenosi “Glas Srpske”.

Tačan datum sjednice skupštine nije još određen, a očekuje se da ona bude održana u narednih nekoliko sedmica.

Kovačević je u izjavi za “Glas Srpske” apostrofirao dva problema s kojima će se kao predsjednik boriti.

“Vrlo važno je da klubovi u Banjaluci počnu da sarađuju, a ne da podmeću klipove jedni drugima. Takav odnos nas je i doveo u ovakvu situaciju. Druga stvar su omladinske kategorije. Borac u ovakvoj situaciji ne može da sebi priušti mnogo igrača sa strane već mora da ih proizvodi. Za tako nešto potreban je sistemski rad i vrijeme, ali vjerujem da je to jedini ispravan put”, rekao je Kovačević.

Kandidat za novog predsjednika Borca ranije je bio na čelu banjalučkog Naprijeda u kojem je završio i igračku karijeru, a vlasnik je građevinskog preduzeća “Horizont”.

“Bitno je da svi ljudi u klbuu rade svoj posao, a članovi Upravnog odbora ne gledaju kako da se okoriste nego donose novac i pomažu. Sadašnja garnitura u klubu ima perspektivu, radi se o mladim ljudima koji imaju viziju i što je najbitnije spremni su da rade kako bi klub izvukli iz milionskih dugova”, dodao je Kovačević.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kovacevic-preuzima-fk-borac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot