Krupa 38 mečeva ne zna za neuspjeh

Objavljeno: 11. 7. 2016 u 15:38h

Remijem protiv superligaša Srbije Rada od 1:1 novajile u Premijer ligi BiH fudbaleri Krupe nastavili su nevjerovatan niz od 37 utakmica bez poraza u svim takmičenjima u zvaničnim i prijateljskim mečevima.

Bila je to posljednja prijateljska utakmica Krupe tokom priprema na Zlatiboru, a pogodak za ekipu Slobodana Starčevića postigao je novajlija Zoran Marušić. Zanimljivo je da tim iz Krupe na Vrbasu nije osjetio gorčinu poraza još od 17. oktobra 2015. godine kada ih je savladao Leotar sa 0:1 u okviru Prve lige RS. Od tada je Krupa zabilježila 21 meč bez poraza u ligi, sedam tokom prošlih zimskih priprema, četiri u Kupu grada Banjaluke i šest tokom aktuelnih priprema u kojima imaju po tri pobjede i remija.

“Imponuje nam i godi, ali i obavezuje da nastavimo raditi. Međutim, znamo da svaki niz ima kraj, ne dižemo se u nebesa, za svaku utakmicu se maksimalno spremamo”, kazao je Starčević.

Ono što njega još više raduje su dobre partije protiv jakih rivala na Zlatiboru. Savladali su Mladost Lučane (3:2) i Spartak Suboticu (2:1), dok su remizirali sa Javorom (1:1), Gaz Metanom (2:2) i pomenutim Radom (1:1).

“Te utakmice su nama bile neophodne. Ranije smo igrali samo sa drugoligašima, sada su sve bili superligaši. Veoma bitno je bilo da igrači vide da možemo igrati ravnopravno, kroz te utakmice su vidjeli da imaju kvaliteta. Ideja nam je bila da mlađi igrači steknu samopouzdanje, a nema boljeg puta nego da ostvaruju dobre rezultate. Nismo bili inferiorni, čak smo bili bolji, a to pokazuju i rezultati”, dodao je Starčević.

Ekipa Krupe je ukupno 12 dana boravila na Zlatiboru gdje je još više podigla nivo spremnosti.

“Sve ono što smo zamislili Zlatibor je omogućio da ispunimo. Bio sam dva puta ranije, sada su se razvili još više. Tereni su besprijekorni, kao i osoblje. Ukupno sedam klubova je bilo tamo i smo smo kroz dogovor odrađivali treninge na pet terena. Zadovoljni smo sa pojačanjima koja su podigla kvalitet naše mlade ekipe koja je iznijela glavni teret u istorijskom uspjehu, plasmanom u Premijer ligu. Radom u ovih 12 dana sam više nego zadovoljan”, zaključio je Starčević.

Još dva meča u pripremama

Premijer liga BiH počeće 23. avgusta, a ekipa Krupe će do tada odigrati još dva prijateljska meča protiv ekipa iz Prve lige Republike Srpske.

“Imaćemo mečeve protiv Tekstilca na gostovanju 13. jula, a tri dana kasnije dočekaćemo Rudar Prijedor. Onda ćemo se u miru pripremati za prvo kolo i meč protiv Mladosti Doboj Kakanj”, kazao je Starčević.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/krupa-38-meceva-ne-zna-za-neuspjeh/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot