Toni Jović tužio Borac!

Objavljeno: 30. 6. 2016 u 12:48h

Doskorašnji napadač Borca Toni Jović tužio je banjalučki klub i zatražio isplatu dugovanja u iznosu od 10.000 KM.

Prvi strijelac crveno-plavih u prethodnoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine potvrdio je listu “EuroBlic” da je odlučio da “presavije tabak” jer mu je Borac ostao dužan pet plata u visini od 1.400 KM i 10 stanarina u iznosu od po 300 KM.

“Podnio sam tužbu jer nemam namjeru da novac koji sam pošteno zaradio poklonim bilo kome, a kamoli ljudima koji su se ponijeli nekorektno. Ostao sam u klubu u teškoj situaciji i dao sve od sebe da izborimo opstanak. Zauzvrat kad sam bio povrijeđen osim poziva Roberta Zrilića (bivšeg direktora), niko iz kluba me nije nazvao da upita kako sam, a kamoli da li mi nešto treba”, rekao je Jović i dodao da čelnici Borca dva puta nisu ispunili obećanja o isplati duga.

“Obećano mi je da će novac biti uplaćen do 15. juna, što se nije desilo. Potom da ću ga dobiti nakon donatorske večeri, što opet nije poštovano. Tužbom mi prijeti stanodavac kojem je klub trebalo da plati 10 stanarina, tako da je to prelomilo da se obratim sudu”, podvukao je krilni napadač.

Sportski direktor Borca Stojan Malbašić nije mogao da potvrdi informaciju o Jovićevoj tužbi.

“Da li nas je tužio i kako će se klub odrediti po tom pitanju, znaćemo više kad zvanično dobijemo tužbu”, rekao je Malbašić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/toni-jovic-tuzio-borac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])