FK Borac: Stiglo pet novih igrača

Objavljeno: 20. 6. 2016 u 10:02h

FK Borac angažovao petoricu igrača.

Nakon golmana Asmira Avdukića i lijevog beka Borislava Erića, Borac u jednom danu doveo pet novih igrača.

Saradnju s Borcem dogovorili su napadač Boris Gavrić, desni bek Radoslav Prljeta, golman Nemanja Trkulja, krilni napadač Aleksandar Malbašić i vezni igrač Siniša Radoja.

Boris Gavrić dolazi kao najbolji strijelac Prve lige FBiH.  U protekloj sezoni postigao je 24 gola za ekipu Novog Travnika. Ranije je nastupao i za Kroaciju iz Sesveta, Zelinu, zagrebački HAŠK, Karlovac, Vrapče i austrijski Helfort.

Radoslav Prljeta u redove Borca stiže iz Orašja. Sa ovim klubom zauzeo je treće mjesto u Prvoj ligi FBiH.

Golman Nemanja Trkulja, je  član je i mlade reprezentacije BiH, a u Banjaluku dolazi iz Kozare iz Gradiške.

Aleksandar Malbašić se vraća u Borac. On je na Gradskom stadionu igrao u sezoni 2014-15, nakon čega je karijeru nastavio u mrkonjićkoj Mladosti, pa zatim u Kanadi u dresu Skarboroa (Toronto).

Vezni igrač Siniša Radoja karijeru je počeo na Gradskom stadionu gdje je prošao mlađe kategorije, a u Borac dolazi iz redova prijedorskog Rudara.

Karijeru u Borcu će nastaviti lijevi bek Ognjen Petrović i štoper Branko Trninić, koji su okončali juniorski staž. Prvom timu priključeni su i Radovan Perišić, Miloš Kukić, Nebojša Babić i Nemanja Bamburać, saopšeno je na oficijelnom sajtu FK Borac.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-stiglo-pet-novih-igraca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot