FK Borac pravi donatorsko veče: Cilj 400.000 KM

Objavljeno: 25. 5. 2016 u 13:53h

Fudbalski klub Borac 17. juna će na Gradskom stadionu održati donatorsko veče na koje će pozvati brojne privrednike iz Banjaluke, a čelnici ističu da je cilj skupljanje 400.000 KM.

Banjalučani će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske i nadaju se da će u borbi za ekspresan povratak u BHT Premijer ligu imati podršku privrednika iz Grada na Vrbasu.

U cilju toga 17. juna će u šatoru na stadionu biti organizovano donatorsko veče na koje će biti pozvano 350 zvanica.

“Veče ogranizujemo u sklopu proslave 90 godina kluba i želimo da svima predstavimo koncept ‘sve jači i jači Borac’. Cilj je da prikupimo 400.000 KM kako bi se olakšao rad kluba u budućnosti. Novac bi bio utrošen na modernizaciju stadiona, rješavanje nekih dugova iz prošlosti kao i pravljenje budžeta za narednu sezonu”, rekao je Dejan Kusturić, predsjednik kluba i dodao da su dolazak već potvrdili brojni privrednici.

Kusturić je istakao da očekuje podršku i određenih političkih struktura, ali da klub mora da ostane apolitičan i da je primarni cilj saradnja sa privrednicima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-pravi-donatorsko-vece-cilj-400-000-km/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot