Zbog priča da smo krivi za ispadanje Borca…

Objavljeno: 20. 5. 2016 u 11:56h

“…ne želimo da igramo na Gradskom stadionu ukoliko ne uspijemo da igramo na svom terenu”, rekao je Dragomir Ilić, prvi čovjek Fudbalskog kluba Krupa, novog premijerligaša iz Republike Srpske.

Tri kola prije kraja Prve lige Republike Srpske izabranici Slobodana Starčevića osigurali su plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Iz Krupe sada mogu da se okrenu pripremama za narednu sezonu u kojoj ne žele da igraju epizodnu ulogu, ali najprije moraju da obezbijede sve uslove da bi mogli da budu domaćini na svom terenu odnosno da povećaju kapacitet stadiona (oko 2.000 mjesta) za nešto više od 1.000 sjedećih mjesta.

“Želimo da napravimo montažnu tribinu kako bismo ispunili uslove. Ukoliko u tome ne uspijemo, kao rezervne ćemo prijaviti stadione u Prijedoru i Gradišci. Mi smo Banjalučani, ali zbog priča da smo krivi za ispadanje Borca, ne želimo da igramo na Gradskom stadionu ukoliko ne uspijemo da igramo na svom terenu”, rekao je Ilić.

Predsjednik Krupe je dodao da ga posebno bole priče da klub ne predstavlja Banjaluku iako je u posljednjem kolu protiv Mladosti čak 14 igrača njegovog tima prve fudbalske korake počelo u gradu na Vrbasu.

“Banjalučani smo, tu plaćamo porez. Krupa na Vrbasu je mjesna zajednica Banjaluke svidjelo se to nekome ili ne”, jasan je Ilić čiji klub je za sedam godina promijenio dva trenera i u tome vidi ključ dobrih rezultata.

“Borac će uvijek biti veliki klub i mi smo mu uvijek na usluzi. Sve kategorije Borca su trenirale na našem terenu i tako će moći i u budućnosti”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/zbog-prica-da-smo-krivi-za-ispadanje-borca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])