Borac poražen od Izviđača

Objavljeno: 5. 5. 2016 u 09:25h

RK Borac m:tel porazom od Izviđača 23:21 počeo takmičenje u Ligi 4.

Rukometaši i stručni štab Izviđača pred meč sa Borcem m:tel bili su prilično optimistični, a to su i opravdali u srijedu uveče.

Gosti iz Ljubuškog upisali su pobjedu protiv Borca 23:21 u banjalučkoj dvorani Borik i tako nanijeli poraz aktuelnom šampion BiH na startu Lige 4 za prvaka.

Nakon prvih 30 mnuta rezultat je glasio 12:12, a rukometaši Izviđača u drugom poluvremenu stigli su do prednosti i trijumfa iako je priliku da trijumfuje propustio Borac.

Banjalučani su sredinom drugog dijela poveli 18:17, potom i 19:18 sa igračem više međutim nisu uspjeli da naprave osjetniju razliku i to su gosti kaznili.

Prvo su poveli 20:19, a potom sa dva vezana gola stigli do 22:20 i praktično riješili meč. Do kraja su Smojver na jednoj i Grbavac na drugoj strani postigli golove za konačnih 23:21.

U pobjedničkom taboru, najbolji strijelac bio je već Ante Grbavac sa sedam golova, a Hrstić je postigao pet.

Najefikasniji u redovima Borca bio je Ratko Nikolić sa pet pogodaka, po četiri postigli Nježić i Obradović, dok je Tibor Ivanišević zabilježio 10 odbrana.

Rukometaši Borca m:tel igraju u subotu, 7. maja, meč drugog kola u Maglaju protiv istoimene ekipe.

BORAC – IZVIĐAČ 21:23 (12:12)

DVORANA: “Borik”. Gledalaca: 800. Sudije: Amar Konjičanin, Dino Konjičanin. Sedmerci: Borac m:tel 5 (2), Izviđač 2 (2). Isključenja: Borac m:tel 10, Izviđač 10 minuta.

BORAC m:tel: Efendić, Janković 2, Vujović 2, Mijatović, Ivanišević (10 odbrana), Nježić 4, Hušić, Obradović 4, Stanković, Ćelić, Šešić, Dumenčić 2, Nikolić 5, Smojver 2, Milošević, Glumičić. Trener: Aleksandar Međedović.

IZVIĐAČ: Miličević, J. Ereš 3, Grgić, Mandić, Marković, Čutura 1, Jarak, Tolić (9 odbrana, 1 sedmerac), Šarac 3, A. Grbavac 7, J. Grbavac, Pavlak 2, Hrstić 5, Rodin 2, I. Ereš, Ivanković (5 odbrana, 2 sedmerca). Trener: Zdenko Grbavac.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-porazen-od-izvidaca/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])