Italijan Filip Fortin pobjednik biciklističke trke Beograd-Banjaluka

Objavljeno: 25. 4. 2016 u 07:41h

Italijan Filipo Fortin biciklista ekipe GM Europa Ovini, pobjednik je dionice od Teslića do Banjaluke na 10. trci “Beograd – Banjaluka”.

On je 184,7 kilometra od Teslića, preko Tešnja, Jelaha, Doboja, Dervente Prnjavora, Laktaša do grada na Vrbasu prešao za 4:23.11 časa.

Drugo mjesto je zauzeo Ukrajinac Vitalij Buts, clan ekipe Kols, a treći je bio ukrajinac Oleksandr Surutkovič (Synergy baku cycling project).  Sva trojica prvoplasiranih imali su isto vrijeme.

“Moram da pohvalim organizatore i trka je bila fantastična. Drago mi je što sam pobjedio. Kiša nam je stvarala probleme, etapa je bila teška i svi smo se smrzli, ali sam na kraju presrećan pobjedom”, rekao je Fortin koji je istakao da je bilo dosta publike.

Do krug prije kraja na čelu su bili Ukrajinac Andrij Bratascuk (Kols-bdc), Slovenac Tadej Logar (Sava Kranj) i Srbin Nebojša Jovanović (OBK Beograd) koji nisu izdržali pritisak. Ova trka je bodovana za svjetsku rang listu i za normu za Olimpijske igre koje se ove godine održavaju u Rio de Žaneiru.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/italijan-filip-fortin-pobjednik-biciklisticke-trke-beograd-banjaluka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])