Uprava Borca hoće, Međedović neće

Objavljeno: 30. 3. 2016 u 14:02h

Iako postoji jednoglasan stav ljudi u Borcu m:tel zaduženih za pronalaženje novog trenera da Aleksandar Međedović bude trajno rješenje, po svemu sudeći, od toga neće biti ništa.

Naime, mladi stručnjak, koji je u više navrata prihvatao ulogu dežurnog vatrogasca, nije promijenio stav od prije skoro mjesec, kada je naglasio da je spreman da pomogne, ali ne i da prihvati ulogu na duže staze.

“Nemam ništa novo da kažem o tom pitanju. Još ranije sam objasnio razloge, da zbog poslovnih obaveza ne mogu da se posvetim klubu 24 časa, što je potrebno na ovakvom nivou”, rekao je Međedović.

S druge strane, član upravnog odbora Marinko Umičević ne odustaje od ideje da Međedović bude rješenje na duže staze.

“Volio bih da od njega krene nova politika Borca, koji će se ubuduće oslanjati na sopstvene snage. Dok sam ja u klubu, sigurno više neće dolaziti treneri sa strane koje ćemo plaćati pet i više hiljada maraka, a oni odlaziti poslije nekoliko mjeseci ili godinu. Međedović je momak koji zaslužuje šansu i pokušaćemo da premostimo neslaganja između naše i njegove želje”, rekao je Umičević.

Za sada je izvjesno da će Međedović u tandemu sa Nebojšom Golićem završiti sezonu na klupi i pokušati da odbrani trofeje u prvenstvu i Kupu BiH. Banjalučani večeras u Mostaru protiv Zrinjskog igraju revanš meč četvrtfinala Kupa BiH i bez obzira na prednost od 13 golova (33:20) iz prvog meča, pokušaće da dođu do još jedne pobjede.

“Dobro smo se spremili, analizirali našu igru iz prethodnog perioda i pokušaćemo da popravimo dobre stvari, a ispravimo loše. Zrinjski je nezgodna ekipa na domaćem terenu, dobili su Vogošću i Izviđač, ali mi još jednom želimo da pokažemo da smo bolji”, rekao je Međedović.

Kup BiH

Parovi, muškarci: Zrinjski – Borac (17.30 časova, prvi meč 20:33), Izviđač – Goražde (19, 27:31 ), Bosna (V) – Čelik (19, 23:26), Maglaj – Vogošća (19, 23:31). Žene: Krivaja – Jedinstvo (18, 21:30), Ilidža – Izviđač (19, 24:31), Bihać – Zrinjski (19, 28:18). Sinoć su igrali: Grude – “Katarina”.

Provjere

Pošto je od daljeg takmičenja u Premijer ligi odustala ekipa Igmana, u Borcu su došli na ideju da zauzmu njeno mjesto i odigraju šest prijateljskih mečeva protiv rivala koji su trebali da igraju protiv Igmana do kraja ligaškog dijela, kako bi se što bolje pripremili za plej-of.

“Pokušaćemo da se dogovorimo sa ljudima iz saveza. Imamo još mjesec pauze do plej-ofa i mnogo bi nam značile te utakmice”, rekao je Umičević.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/uprava-borca-hoce-mededovic-nece/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])