FK Borac: Molimo za strpljenje, rezultati će doći

Objavljeno: 11. 3. 2016 u 13:35h

Fudbalski klub Borac u petak je u zvaničnom saopštenju naglasio da novo rukovodstvo čini sve da stabilizuje klub u organizacionom smislu i istovremeno pozvao javnost i navijače na “strpljenje” kad su u pitanju rezultati.

Zvanično saopštenje “Velikana iz Platonove” koje prenosimo u cjelosti.

“Uprava Fudbalskog kluba Borac na čelu sa predsjednikom Dejanom Kusturićem, koja je 19. januara tekuće godine preuzela rukovođenje klubom, od prvog dana kako je kročila na Gradski stadion, radi u interesu Borca i njegovog što boljeg i organizovanijeg funkcionisanja.

Podsjećamo da je nova Uprava Fudbalskog kluba Borac u isti stigla kada je bio u potpunom rasulu i kad se čak postavljalo pitanje njegove dalje egzistencije. Od tada su, transparentno, urađene mnoge stvari u cilju poboljšanja situacije u klubu, sve obaveze se redovno saniraju, a organizacija samog kluba je podignuta na viši nivo.

Uprava Fudbalskog kluba će i dalje nastaviti da radi na jačanju kluba kroz strateške ciljeve, poput pravne i finansijske sigurnosti povjerilaca, jačanju infrastrukture gdje nam je primarni projekat izgradanja pomoćnih terena, radnoj disciplini Radne zajednice i jačanju svijesti o reprezentativnom predstavljanju svakog pojedinca u klubu. To su segmenti na kojima će Uprava Fudbalskog kluba Borac insistirati nezavisno od sportskog rezultata koji je samo jedan od njih i za koji smo znali, prije dva mjeseca, da, realno, može da bude i negativan i pozitivan.

U Fudbalskom klubu Borac formiran je marketing sektor koji je za samo dvije utakmice uradio mnogo vidljivih stvari i unio velike promjene u ovaj segment kluba. Publika u velikom broju podržava klub i svojim prisustvom pomaže klubu i to u trenucima kada mu je pomoć najpotrebnija, na čemu joj se Uprava iskreno zahvaljuje.

Lešinari, naši najvatreniji navijači sa istočne tribine, brojni su kao u najbolja vremena te navijačke grupe, u velikom broju su podržali fudbalere na prve tri utakmice u proljećnom dijelu sezone i na tome im izražavamo veliku zahvalnost, ali u isto vrijeme molimo za strpljenje po pitanju rezultata koji će, sasvim sigurno, doći.

Do kraja takmičarske sezone ostalo je još 10 kola, u kojima naše fudbalere očekuje borba za opstanak u Premijer ligi BiH i nastup u novom formatu elitnog takmičenja koji kreće od naredne sezone. Ne odustajemo, ne predajemo se, Borac je i dalje u igri za ostvarenje cilja a sutrašnjom pobjedom nad zvorničkom Drinom, iskreno vjerujemo, kreće Borčeva pobjedonosna serija.

Ovim putem pozivamo sve one kojima je Borac pri srcu da sutra od 18 časova ispune Gradski stadion i navijanjem sa tribina olakšaju našim fudbalerima put do veoma važne pobjede.

Dođite na stadion, podržite Borac i prisustvujte paljenju Borčeve mašine! Posrnuli fudbalski div se neće predati i to treba svima da bude jasno”, navedeno je u saopštenju banjalučkog kluba.

Izvor: Mondo / Foto: Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-molimo-za-strpljenje-rezultati-ce-doci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])