Šekarić o otkazu u Borcu m:tel: Uzeću advokata

Objavljeno: 3. 3. 2016 u 10:03h

Jedan od dvojice otpuštenih rukometaša Borca m:tel Boris Šekarić nije krio razočarenje potezom rukovodstva banjalučkog kluba najavivši da će konsultovati advokata.

Nakon što je usvojena ostavka Borisa Dvoršeka na klupi Banjalučana, čelnici “Velikana iz Gospodske” su se zahvalili i dvojici igrača Srđanu Trivundži i Borisu Šekariću.

Jedan od najiskusnijih “borčevaca” Trivundža je za Mondo kratko rekao da je razočaran tom odlukom, a crnogorski internacionalac Šekarić je u izjavi za “Glas Srpske” priznao da ga je “zatekao ovaj potez” uprave.

“Ne znam kome sam smetao, davao sam sve od sebe na svakom meču, bio među najspremnijim, tako da objašnjenje da se ne trudim ne pije vode. Takođe sam imao odličan odnos sa svim saigračima, nije bilo nikakve netrpeljivosti. Kola su se slomila na meni, možda zbog toga što sam imao veću platu od nekih saigrača ili što sam stranac”, rekao je rođeni Nikšićanin.

Prema njegovim riječima, čak će da se posavjetuje i sa advokatom oko cijele situacije.

“Ljudi treba da shvate da na terenu zarađujem svoj hljeb i da neću biti spreman da oprostim plate do kraja ugovora, a o načinu raskida saradnje posavjetovaću se sa advokatom”, dodao je Šekarić banjalučkom listu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/sekaric-o-otkazu-u-borcu-mtel-uzecu-advokata/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])