RK Borac otpustio Trivundžu i Šekarića

Objavljeno: 2. 3. 2016 u 11:03h

Poslije otkaza treneru Borisu Dvoršeku uprava Borca najavila je da će za hrvatskim stručnjakom krenuti još neki “prekobrojni” igrači.

Prvi od igrača kojem su se zahvalili na saradnji je srednji bek i nekadašnji kapiten crveno-plavih, Srđan Trivundža.

Kako saznaje Mondo, direktor kluba Vladimir Branković, čija ostavka nije prihvaćena na sjednici Upravnog odbora kluba, obavijestio je Trivundžu da klub više ne računa na njega.

Zvanični raskid saradnje se očekuje u narednim danima, a upitno je da li će Trivundža u srijedu igrati meč četvrtfinala Kupa BiH protiv Zrinjskog.

Desno krilo Boris Šekarić je poslije Srđana Trivundže drugi igrač koji će odlukom uprave napustiti RK Borac m:tel. Poslije pola godine povedene u Borcu, Nikšićanin će morati u potragu za novim klubom.

Uprava Borca odlučila je da raskine saradnju sa Šekarićem, koji je doveden prošlog ljeta, kao zamjena za Milana Đukića.

Dvadesetčetverogodišnji rukometaš prvo je bio na probi, a potom je potpisao ugovor sa Banjalučanima, međutim, nije opravdao očekivanja i uručen mu je otkaz.

Poslije odlaska Šekarića, očekuje se da do kraja sezone na poziciji desnog krila zapaženiju ulogu dobije mladi Miloš Nježić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rk-borac-otpustio-trivundzu-i-sekarica/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])