RK Borac m:tel: Danas odluka o treneru i direktoru

Objavljeno: 1. 3. 2016 u 10:32h

Upravni odbor “Velikana iz Gospodske” danas će odlučiti da li će Boris Dvoršek ostati na klupi šampiona i osvajača Kupa BiH, da li će se Vladimir Branković zadržati na mjestu direktora i da li će pojedini igrači biti sankcionisani.

Sjednica Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel biće održana danas sa početkom od 12 časova, a na njoj će se odlučivati o nekoliko bitnih stvari.

Najvažnija od njih je svakako status Borisa Dvoršeka. Naime, hrvatski stručnjak ponudio je ostavku, a da li će ostati na klupi crveno-plavih, biće poznato po završetku sjednice UO.

Dvoršek je u nezgodan položaj došao zbog tri poraza u drugom dijelu sezone u regionalnoj SEHA ligi, od Vardara iz Skoplja, Meškov Bresta, koji i nisu toliko iznenađenja koliko je neočekivan ubjedljiv neuspjeh protiv novosadske Vojvodine, nakon kojeg je i najavljena ostavka šefa stručnog štaba.

Takođe, na sjednici će biti riječi i o ponuđenoj ostavci direktora Vladimira Branković, koji navodno ima podršku većine članova UO i vjerovatno će ostati na ovoj funkciji.

Osim o Dvoršeku i Brankoviću, na sjednici će se raspravljati i o pojedinim igračima, koji bi mogli snositi sankcije zbog loših izdanja u ovogodišnjoj SEHA ligi.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rk-borac-mtel-danas-odluka-o-treneru-i-direktoru/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot