Selektor Crne Gore blizu klupe Borca m:tel: Obradović u utorak mijenja Dvoršeka?

Objavljeno: 26. 2. 2016 u 11:08h

Hrvatski stručnjak Boris Dvoršek biće na klupi Borca m:tel do utorka kada će na sjednici Upravnog odbora biti prihvaćena njegova ostavka, a glavni kandidat za dolazak na njegovo mjesto je selektor Crne Gore Ljubomir Obradović.

Iskusni stručnjak (61) nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje interesovanje Borca, rekavši da nije dobio nikakvu ponudu. Na pitanje da li bi prihvatio poziv u slučaju da on dođe, kratko je rekao: “Čućemo se, pozdrav”.

Izvor “Glasa Srpske” navodi da je Obradović zainteresovan da sjedne na klupu Banjalučana, ali prvo mora da se konsultuje sa ljudima iz Rukometnog saveza Crne Gore, koji će odlučiti da li Obradović paralelno može raditi dva posla. Srpski stručnjak trenersku karijeru je gradio u Portugaliji, najviše se zadržao u Portu sa kojim je osvojio četiri titule i igrao Ligu šampiona. Kratko je bio trener Lovćena, a već dvije godine selektor je “đetića”. Odveo je reprezentaciju na Evropsko prvenstvo u Poljsku, ali nije uspio da prođe grupnu fazu.

Ukoliko prihvati ponudu “crveno-plavih”, prvi zadatak će mu biti da podigne moral ekipe i odbrani duplu krunu u BiH. Promjena trenera, čini se, neće biti jedina novina u Borcu, jer su članovi Upravnog odbora nezadovoljni zalaganjem pojedinih igrača.

“Neki rukometaši su se najeli previše hljeba od Borca, a na terenu se ponašaju kao manekeni. Ukoliko želimo evropski Borac, moramo da odvojimo žito od kukolja, u suprotnom, da forsiramo mlade igrače i smanjimo troškove, jer i sa momcima iz našeg pogona možemo da budemo prvaci BiH. Ove sezone smo potrošili previše novca, a doživjeli smo da nam se ljudi sprdaju. Krivim trenera i pojedine igrače, kao i sportskog direktora koji nas ljude iz uprave nisu obavijestili da stvari u svlačionici ne funkcionišu kako bi trebalo”, rekao je potpredsjednik Upravnog odbora Marinko Umićević.

Branković ostaje

Marinko Umićević je istakao da neće prihvatiti ostavku direktora kluba Vladimira Brankovića, za kojeg kaže da snosi dio odgovornosti, ali da je vrlo pošten i vrijedan. Njegovo mišljenje dijeli i drugi član uprave Vladimir Blagojević.

“Apsolutno ću odbiti ostavku Brankovića. Uložio je mnogo energije, bio uz klub kada je bilo najteže, tako da ću podići ruku za njegov ostanak”, rekao je Blagojević.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/selektor-crne-gore-blizu-klupe-borca-mtel-obradovic-u-utorak-mijenja-dvorseka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])