Valentić na probi u Borcu

Objavljeno: 12. 2. 2016 u 12:55h

Banjalučki Borac doveo na probu tridesetdvogodišnjeg Nikolu Valentića.

Do kraja priprema u Medulinu ekipa Aleksandra Janjića želi da još pojača odbranu, a rješenje bi trebao biti iskusni Nikola Valentić koji igra na poziciji desnog beka.

Na probu u Borac stigao je iz srpskog superligaša, Inđije, i u narednih nekoliko dana pokušaće da se izbori za ugovor sa premijerligašom BiH.

“Do utorka smo u Medulinu, što je sasvim dovoljno vremena da vidimo u kakvoj je formi Valentić, odnosno kroz treninge i preostale dvije kontrolne utakmice saznaćemo može li nam biti od koristi. Nećemo žuriti sa odlukom, ali treba napomenuti da se radi o iskusnom odbrambenom igraču koji je rođen u Čapljini“, istakao je sportski direktor Branimir Tulić.

Valentić je karijeru počeo u OFK Beogradu, gdje je nastupao za mlađe kategorije i seniorski pogon u periodu od 1994-2002 godine. Zatim je nastupao za Voždovac (64 nastupa – 7 golova), Srem (18-1), te u ruskim klubovima Anži (78-1), Alania (28-1) i Sibir (49-1), te u azerbejdžanskoj Gabali (25-0).

U posljednje četiri sezone nosio je dres srbijanskih superligaša Jagodine i niškog Radničkog, a u Borac je stigao iz redova Inđije.

Ukoliko Valentić prođe probu, biće 12. pojačanje Borca u zimskom prelaznom roku.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/valentic-na-probi-u-borcu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot