Borac raspucan protiv četvrtoligaša

Objavljeno: 10. 2. 2016 u 11:10h

Borac u pripremnom meču u Medulinu sa ubjedljivih 4:1 savladao austrijsku ekipu Eberau.

Fudbaleri banjalučkog Borca ostvarili su drugu pobjedu na pripremama u Medulinu, a savladan je austrijski četvrtoligaš Eberau.

Borac – Eberau 4:1 (2:0)

Iako su igrali protiv austrijskog niželigaša fudbaleri Borca bili su golgeterski raspoloženi in a kraju završili utakmicu sa četiri gola u protivničkoj mreži.

Novajlija Đilas načeo je Eberau golom u 15. minutu, a na 2:0 povisio je Škorić krajem prvog poluvremena.

U 57. minuti Redžić je na asistenciju Đilasa postigao treći gol za Borac.

Eberau je preko Varge smanjio rezultat, a Mance koji je dobio priliku u posljednjih 30 minuta i opravdao povjerenje trenera Aleksandra Janjića postavivši konačan rezultat susreta 4:1.

Stadion: Teren sportskog centra u Medulinu. Sudija: Johovac (Medulin). Strijelci: Đilas u 15. minuti, Škorić u 42. minuti, Redžić u 57. minuti i Mance u 75. minuti za Borac, a Varga u 71. minuti za Eberau.

Borac: Vukliš, Trninić, Popović, Prljević, Komljenović (od 60. minute Petrović), Redžić, Dujković, Predragović (od 60. minute Mance), Škorić, Đilas (od 60. minute Zekanović), Savić

FC Eberau: Levaj, R. Kralen, Papa, Kovač, Kopšandi, P. Kralen, Vagner, Varga, Šramel, Vukićević, Špirk. U drugom poluvremenu su ušli Garger, Merits i Gansfus.

Treću kontrolnu utakmicu na pripremama u Medulinu Borac igra u srijedu u 16 časova protiv austrijskog Horna, člana treće lige.

Utakmicu će početi: Ružić, Bečelić, Raspudić, Đokić, Ristovski, Vidović, Radinović, Milosavljev, Maletić, Marjanović, Jović.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-raspucan-protiv-cetvrtoligasa/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot