Dvoršek pred Vardar: Želim brz i borben Borac

Objavljeno: 4. 2. 2016 u 13:39h

Tener Borca m:tel Boris Dvoršek najavljuje bržu i angažovaniju igru svoje ekipe u duelu sa skopskim Vardarom.

Takmičenje u SEHA ligi Borac:mtel nastalvja duelom protiv skopskog Vardara u petak u 20 časova u dvorani Borik.

Banjalučani će u ovom duelu biti bez nekoliko povrijeđenih igrača, ali i sa nekoliko novih igrača koji su stigli u Banjaluku tokom zime.

“Ekipa se nešto promijenila, doveli smo četiri igrača. Ivan Dumenčić, Dominik Smojver su novi igrači, a vratili smo Dejana Šešića i Milana Glumičića, koji su domaći igrači i treba da dobiju šansu. Ja volim davati šansu domaćim igračima. Ekipa je dobro trenirala, Borko Petrović je odradio sjajan posao, fizički smo spremni. Zdravstveni bilten je loš, Ratko Nikolić ima virozu i neizvjestan je njegov nastupe, kao i nastup Mirka Mikića koji ima hronične probleme sa leđima, dok je Miloš Nježić u punom trenažnom procesu ali nije dugo igrao. Mi smo sve svježiji, a pravu formu očekujemo protiv Neksea i Vojvodine jer su to utakmice koje moramo dobiti. To ne znači da se predajemo protiv Vardara i Meškova iako su to ekipe iz vrha. Vardar je jedan od kandidata za sami vrh za trofej i ima ambicije da igra čak i fajnal for”, rekao je Dvoršek.

Na ruku njegovoj ekipi ide činjenica da će Vardar biti oslabljen neigranjem nekoliko igrača.

“Vardar će doći bez Šterbika i Karačića, dok su Manaskov i Soilov suspendovani. Bez obzira na te izostanke oni imaju izutetno kavlitetan kadar, oni su favorit svagdje u SEHA ligi ne samo u Banjaluci. Mi želimo da odigramo maksimalno brobeno, tako ćemo se i postaviti , malo smo promijenili stil igre i želimo da igramo brže i modernije. To donosi i više tehničkih grešaka i želim da izgledamo brže konkretnije. Vjerujem da smo ispravili dosta nedostataka. Želimo ispraviti nedostatke u odbrani i sa dobrim tempom i tranzicijom modernizujemo našu igru”.

Dvoršek kaže da je Vardar favorit, ali da se njegova ekipa neće unaprijed predati.

“Vardar je sigurno favorit kao i Meškov u narednom duelu, ali ti timovi su inspiracija za igrače kad igrate protiv njih. Sigurno da oni nisu u punoj formi, dosta igrača nije imalo odmor, igrali su Evropsko prvenstvo. Mi se sigurno nećemo predavati, u svaki meč ulazimo sa željom da pobijedimo, ali se mi ne pitamo u potpunosti. Ja želim da vidim borbenost i htjenje kod svojih igrača, a šta će to donijeti vidjećemo”, istakao je Dvoršek.

Ostanite uz MONDO jer ćemo najbrže i najsrećnije čitaoce danas nagraditi ulaznicama za meč Borac m:tel – Vardar.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/dvorsek-pred-vardar-zelim-brz-i-borben-borac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot