“Borac m:tel i Banjaluka me sjajno prihvatili”

Objavljeno: 3. 2. 2016 u 09:16h

Zagrepčanin u dresu Borca m:tel naglasio da se brzo uklopio u banjalučkli klub i da jedva čeka zvanični debi u dresu crveno-plavih rukometaša.

Srednji bek Banjalučana je nagovijestio u pripremnim mečevima sa PPD Zagrebom i zagrebačkom Dubravom zbog čega je na njegovom dolasku insistirao trener crveno-plavih Boris Dvoršek.

Ubrzao je igru crveno-plavih i ponudio nova rješenja u napadu što hrabri navijače “Velikana iz Gospodske” pred njegovu prvu zvaničnu utakmicu u SEHA ligi protiv Vardara u petak u dvorani “Borik” (20 h).

“Za sad ide sve kako treba. Brzo sam se uklopio, momci su me odlično prihvatili i uopšte se ne primijeti razlika u godinama između iskusnih i mladih igrača. Grad je takođe odličan, sve mi se sviđa. Polako se uklapam u sistem iako je srednjem beku najteže. Protiv mog bivšeg kluba je sve dobro izgledalo, počeo sam da osjećam saigrače. Još nekoliko treninga do meča sa Vardarom pokušaćemo da iskoristimo za dodatno uigravanje”, izjavio je Dumenčić za “Glas Srpske”.

Povoljna okolonost pred gostovanje Makedonaca je činjenica da će jedan od najbljih evropskih timova u Banjaluku doći umoran zbog nedavnog nastupa gotovo cijele ekipe na Evropskom prvenstvu.

“To nam ide u prilog i pokušaćemo da ih prevarimo. Ne znam hoćemo li uspjeti, ali se nadam dobroj partiji. Oni su snažni, kandidati za osvajanje Lige šampiona i neće nam biti lako, ali nemamo šta da izgubimo”.

Ciljevi Borca m:tel do kraja sezone su jasni.

“Prioritet je da odbranimo duplu krunu u Bosni i Hercegovini, ali bilo bi lijepo da upišemo što više pobjeda u SEHA ligi”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-mtel-i-banjaluka-me-sjajno-prihvatili/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])