Borac doveo kompletan novi tim

Objavljeno: 29. 1. 2016 u 11:05h

Fudbalski klub Borac u dosadašnjem dijelu zimskog prelaznog roka angažovao je čak 11 novih pojačanja i ne namjerava da stane.

U “Velikana iz Platonove” su poslije Borisa Raspudića, Darka Maletića, Armanda Mancea, Nikole Vukliša, Vladana Milosavljeva i Vladimira Đilasa stigli i Miloš Dujković, Dejan Popović, Filip Ristovski, Marko Bašanović i Vukašin Tomić.

Branimir Tulić, sportski direktor crveno-plavih, naglasio je da su Dujković i Popović bili na probi i da su zadovoljili stručni štab, pa je odlučeno da s njima bude dogovorena saradnja.

“Ristovski je doskora bio fudbaler skopskog Metalurga i mladi reprezentativac Makedonije, koji igra na poziciji beka i na lijevoj i desnoj strani. Bašanović je defanzivac koji je igrao lijevog beka, dok je Tomić štoper”, rekao je Tulić, a prenijeli banjalučki štampani mediji.

Prvi operativac Banjalučana je najavio dolazak još igrača na Gradski stadion prije odlaska na pripreme.

“Pred odlazak u Medulin napravićemo spisak putnika i to će biti igrači na koje ćemo da računamo u proljećnim bitkama. Pokušaćemo da dovedemo još jednog, dva fudbalera, ali to će sigurno biti igrači koji će biti dominantni na svojim pozicijama”, podvukao je sportski direktor Borca.

Međutim, postoji problem propisa Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine po kojem jedan klub može da ima šest stranaca u ekipi, a Borac već ima više.

“Svjesni smo te činjenice, ali su se stvari tako poklopile. Htjeli smo Bojana Puzigaću, ali on je otišao u Voždovac, na drugim pozicijama željeli smo igrače sa pasošem BiH, ali nismo uspjeli da ih angažujemo. U svakom slučaju sa ovim fondom imamo prostoru da na svakoj utakmici izvedemo kvalitetan tim”, izjavio je on.

Borac će još danas (petak) i sutra boraviti u Etno-selu Stanišići kod Bijeljine, a potom se crveno-plavi vraćaju u Banjaluku.

Prvu pripremnu utakmicu Banjalučani će odigrati protiv BSK-a najvjerovatnije u Krupi na vrbasu (3.februar, 14 časova), a već narednog dana putuju u Medulin na drugi dio priprema.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-doveo-kompletan-novi-tim/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])