Boris Raspudić: Uz Borac i kad je najteže

Objavljeno: 28. 1. 2016 u 11:15h

Nekadašnji kapiten Borca Boris Raspudić ove zime pokazao je još jednom kako se voli matični klub i bez mnogo razmišljanja u zimskom prelaznom roku potpisao je dvogodišnji ugovor sa “crveno-plavima”.

“Postojala je mogućnost da nastavim karijeru u inostranstvu, ali o tome nisam želio da razmišljam. Borac mi je zauvijek u srcu i sada kada mu je možda i najteže, morao sam pomoći. Već poslije ovih prvih nekoliko povratničkih dana mogu da kažem da se nisam pokajao i gotovo sam siguran da će sa dolaskom nove uprave doći bolji dani za klub sa Gradskog stadiona”, naglasio je Raspudić, koji je prošle godine sa DPMM-om sa Bruneja osvojio šampionsku titulu u singapurskoj ligi.

Uz ovaj, još jedan faktor bio je presudan za povratak iskusnog fudbalera u Banjaluku.

“Moja ljubav prema crveno-plavom dresu nikada nije bila sporna, ali i činjenica da ću uskoro postati otac presudila je da se vratim u najljepši grad na svijetu”, nastavio je Raspudić.

Iako je Borac poslije 18 odigranih kola u veoma teškoj situaciji i bliži je ispadanju nego opstanku u Premijer ligi BiH, popularni Boka ne sumnja da će zajedno sa saigračima ispuniti cilj.

“Pred nas je postavljen samo jedan zadatak i vjerujem da ćemo ga uspješno izvršiti. Ne želim ni da razmišljam o bilo kakvom drugom ishodu. Banjaluka zaslužuje premijerligaša i sve ćemo učiniti da Borac i naredne sezone bude u eliti. Iako smo u teškoj situaciji, imamo realne šanse, a uz sve to i raspored nam ide naruku. Kada se pogleda situacija sa pojačanjima, čini se da smo dobro trgovali i da će biti još iskusnih igrača, što svima daje nadu da će tužna jesenja priča imati srećan proljećni kraj”, rekao je Raspudić.

Pripreme

Raspudić se osvrnuo i na prvih nekoliko dana priprema.

“Dosta je novih igrača i polako se upoznajemo, ali pošto je riječ o iskusnim fudbalerima, siguran sam da će sve biti kako treba. U Borcu nisam bio posljednje dvije sezone i mogu da kažem da se igrački kadar u potpunosti promijenio. Od sadašnjih fudbalera igrao sam samo sa Darkom Maletićem i Fedorom Predragovićem, a Nemanju Vidovića znam iz doba kada je bio junior. Međutim, svi znamo šta nas čeka i uz kvalitetno obavljene pripreme nadamo se najboljem”, dodao je Raspudić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/boris-raspudic-uz-borac-i-kad-je-najteze/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot