Rafting (SP): Banjalučani deveti u sprintu

Objavljeno: 3. 12. 2015 u 09:02h

Rafting reprezentacija BiH zauzela deveto mjesto u disciplini sprint na SP u Indoneziji.

BH. rafteri trku su odvezli za minut 43 sekunde i 70 stotinki, odnosno tri sekunde i 56 stotinki zaostatka za pobjednikom, reprezentacijeom Japana.

Kapiten bh. tima Dragan Babić kaže da su zadovoljni nastupom, posebno zbog činjenice da su zbog kašnjenja od dva dana propustili nekoliko važnih treninga.

“Dobro je, deveti smo od 21 reprezentacije, uprkos problemu sa čamcem koji smo imali. Dok smo čekali start čamac je malo izduvao pa se stalno lomio dok smo vozili, ali sve u svemu dobro je”, rekao je Babić.

Prvo mjesto u disciplini sprint osvojio je Japan, drugi je bio Brazil, a treća je bila Argentina.

Rafting reprezentacija BiH svoj sljedeći nastup ima u petak kada se voze “head to head” trke, a protivnik će im biti Japan.

“Biće neizvjesno. Analizirali smo malo Japance, nisu tako brzi na startu kao mi, pa mislim da imamo šanse da ih dobijemo”, rekao je Babić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rafting-sp-banjalucani-deveti-u-sprintu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])