Dvoršek: Igrati kao u Prešovu

Objavljeno: 30. 11. 2015 u 14:03h

Pred meč sa Tatranom iz Prešova, trener RK Borac m:tel ističe da njegova ekipa treba da igra kao u prvoj utakmici u Slovačkoj.

Poslije eliminacije iz EHF kupa, rukometaši Borca u utorak nastavljaju takmičenje u SEHA ligi, a u banjalučki Borik dolazi Tatran Prrešov.

Trener Borca Boris Dvoršek pred ovaj duel podsjetio je da je Borac upravo u Prešovu odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i želi da se to ponovi.

“Tatran je ozbiljna ekipa, a tamo smo iskoristili dvije stvari. Prvo što smo odigrali jako dobro u svim fazama utakmice, a drugo iskoristili smo i to što je Tatran bio oslabljen, bez nekih pet – šest igrača koji su odsustvovali zbog povreda. Sada je ekipa kompletna, a kada je Tatran takav, onda je on apsolutni favorit u tom meču, ali i glavni favorit za završni turnir SEHA lige”, rekao je Dvoršek.

Desno krilo Boris Šekarić, ističe da su igrači razočarani nakon eliminacije iz EHF Kupa, ali da što prije moraju zaboraviti taj poraz, kako bi ostvarili što bolje rezultate u nastavku takmičenja u regionalnoj ligi.

“Sigurno ćemo imati veliki motiv protiv Tatrana. Njihova forma je u velikom usponu, savladali su i Zagreb i Brest u gostima. Ako ponovimo utakmicu iz Prešova, uz pomoć naše publike, rezultat sigurno neće izostati”, poručio je Šekarić.

Utakmica između RK Borac m:tel i Tatrana biće odigrana u utorak u SD “Borik” sa početkom od 20 časova, a karte, po cijeni od 3 KM, već su u prodaji na kioscima “Lafka”, dok će na dan utakmice biti u prodaji i na blagajni “Borika”.

Izvor: Mondo / Foto: Miladin Mihajlović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/dvorsek-igrati-kao-u-presovu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot