RK Borac traži podršku od institucija

Objavljeno: 12. 11. 2015 u 13:25h

Rukometni klub Borac m:tel uputio je Miloradu Dodiku, predsjedniku RS, Vladi RS, Savjetu ministara BiH, Ministarstvu civilnih poslova BiH i gradu Banjaluka poziv za podršku eventualnog učešća u grupnoj fazi EHF Kupa.

Kao što su prije nekoliko dana naveli iz banjalučkog kluba, potrebno im je 150.000 KM, koliko prema prvim procjenama iznose troškovi organiza banjalučkog kluba u grupnoj fazi Kupa EHF, osim velikog sportskog rezultata, Banjaluci, RS i BiH donio bi mnogo i na polju promoccije utakmica, putovanja i smještaja.

“Učešćeije i turizma, jer su učesnici ovog takmičenja eminentni klubovi Njemačke, Francuske, Španije…  a cijelo takmičenje prati veliki broj medija iz cijele Evrope”, navedeno je u saopštenju RK Borac.

Uprava kluba je obezbijedila stabilan budžet za ovu sezonu, ali plasman u grupnu fazu predviđa nove troškove, i, ukoliko ne dobiju podršku nadležnih institucija, neće igrati. Iz Borca su istakli da će dodatni novac biti potreban isključivo ako se plasiraju u grupnu fazu takmičenja, a do toga ih dijeli jedan korak. Rukometaši Borca će treće pretkolo EHF kupa igrati 21. i 28. novembra igrati protiv OCI Lajonsa, šampiona Holandije.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rk-borac-trazi-podrsku-od-institucija/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot