Borac – Vesprem: Mađarski gigant stiže u Borik (Video)

Objavljeno: 28. 10. 2015 u 10:01h

Pred Banjalučanima je najteži ispit do sada u toku četvrtog kola regionalne SEHA lige. U goste im dolazi jedna od najboljih ekipa dosadašnjeg takmičenja i finalista prošlogodišnjeg fajnal fora Lige šampiona, mađarski Vesprem.

Trener crveno-plavih Boris Dvoršek poručuje, ukoliko zadrže nivo igre kao protiv Hasluma i Tatrana, ljubitelji rukometa imaće priliku da gledaju kvalitetan meč.

“Očekivanja su prvo da odigramo dobru utakmicu, da se borimo, da budemo frajeri, da budemo i malo pokvareni ako treba. Da imamo taj sportski bezobrazluk i da pokušamo koliko god je to moguće parirati Vespremu u nekom dijelu utakmice”, naglašava Boris Dvoršek, trener RK Borac.

A da će sutrašnji meč biti itekako dinamičan, potvrđuje i raspoloženje ekipe. Ekipa Borca u ovaj duel manje-više ulazi u punom sastavu, osim Mikića koji je upitan zbog povrede koljena. Međutim, na sutrašnjem duelu prilku da se dokažu imaće mlađi igrači poput Bubića i Mijatovića.

“Očekujem da će sutra biti puna dvorana, da ljudi dođu vidjeti jednu hrpu – recimo – dobrih igrača na jednom mjestu, i da vide jednu posebnu ekipu Borca koji će parirati brzinom i borbenošću na terenu jednom vrhunskom timu kao što je Vesprem. Isto tako ovo bi mogla biti prilika da mi kao klub pokažemo neke naše mlade igrače”, dodao je Dvoršek.

Međutim, među onima koji će sutra biti u punoj formi je mladi bek Borca Stefan Janković. Poručuje, imperativ sutrašnjeg meča biće kvalitetna igra, bez obzira na ime protivnika.

“Ja se nadam da ćemo mi ponoviti kvalitetnu igru kao protiv Preševa i Hasluma. Iskoristio bih ovim putem priliku da pozovem navijače i sve ljubitelje rukometa iz Banjaluke da dođu gledati jednu od najboljih evropskih ekipa u našem Boriku”, ističe Stefan janković iz RK Borac.

Sutrašnji meč izabran je za promociju kampanje “Budi osmi igrač”. Osim promocije rukometa, kampanja će imati za cilj promovisanje zajedništva na tribinama i nulte stope tolerancije prema nasilju na sportskim terenima.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-vesprem-madarski-gigant-stize-u-borik-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot