Borac m:tel: Prešov je putokaz za budućnost

Objavljeno: 26. 10. 2015 u 09:37h

Uprkos šestom ovosezonskom porazu u SEHA ligi, u Rukometnom klubu Borac m:tel zadovoljni su igrom protiv Tatrana u Prešovu u zaostaloj utakmici prvog kola.

Crveno-plavi su minimalno poraženi od Tatrana sa 27:26 (12:15) i u Slovačkoj su odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone, posebno na gostujućem terenu.

Trener crveno-plavih Boris Dvoršek najprije je čestitao domaćinu na trijumfu, a onda na kratko analizirao utakmicu i igru svojih izabranika.

“Bila je ovo jako teška, a dobra utakmica. Iako smo izgubili, jako sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali. Moj tim je pružio veoma dobru partiju posebno u prvom poluvremenu. Odigrali smo mnogo bolje nego protiv Vojvodine u Novom Sadu. Mnogo nam je nedostajao Mladen Bojinović na ovom meču. Uvjeren sam da ćemo u budućnosti odigrati mnogo bolje, iako nemamo mnogo vremena za treninge pošto igramo utakmice svaka tri dana. Meč je odlučen zbog naših individualnih grešaka”, rekao je Zagrepčanin na klupi “Velikana iz Gospodske”.

Golman Banjalučana Tibor Ivanišević je ponovo pružio odličnu partiju, odbranivši 17 šuteva Slovaka.

“Čestitam Tatranu na pobjedi, odigrali su veoma dobru utakmicu. Mi smo takođe pružili dobru partiju i ovo je put kako treba da igramo u nastavku sezone. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama i stići do trijumfa sljedećeg puta”, rekao je Ivanišević.

Narednu priliku za bodove, Borac m:tel imaće u srijedu u dvorani “Borik” protiv mađarskog Vesprema, aktuelnog branioca titule SEHA lige. Opet je riječ o zaostalom meču, ali ovog puta četvrtog kola.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-mtel-presov-je-putokaz-za-buducnost/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])