Zagreb prejak za Borac m:tel (Foto)

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 07:27h

Rukometaši Borca m:tel poraženi su od Zagreba sa 35:21 u meču 6. kola SEHA lige.

Banjalučani nisu uspjeli da iznenade favorizovani PPD Zagreb koji je u Boriku nastavio sjajnu formu.

Poslije 60 minuta igre: Borac m:tel – PPD Zagreb 21:35 (12:17)

Boris Dvoršek nije imao najsrećniji debi na mjestu trenera RK Borac m:tel. Poražen je ubjedljivo od svoje bivše ekipe i evidentno je da će trebati Borcu još dosta vremena da se uigra.

Pred ovaj meč rukometaši Borca najavljivali su da će popraviti utisak poslije ne baš dobrih igara u kvalifikacijama za Ligu šampiona i SEHA ligi, ali prikazana igra nije bila na nivou koji je očekivalo oko hiljadu gledalaca u banjalučkom Boriku.

Istina, protivnik je bio potpuni favorit, ali ekipa Borca mnogo je griješila, pogotovo u napadu, dok u odbrani nije uspjevala da zaustavi kontre Zagrepčana, ali ni akcije iz kojih su pogađali.

Odsustvo Ratka Nikolića, koji nije igra najvjerovatnije zbog povrede, dalo je mnogo prostora bivšem igraču Borca Stanku Sabljiću koji je sa šest golova uz Šebetića i maestralnog Stevanovića na golu vodio Zagreb do pobjede.

Iskusni Trivundža bio je najefikasniji kod Borca sa četiri gola, dok Bojinović, od koga se mnogo očekuje nije mnogo pružio, iako je za razliku od nekih mečeva u dosadašnjem dijelu sezone imao solidnu minutažu.

Tek četiri minuta prije kraja postigao je svoj prvi i jedini gol na meču, ali ni ostali igrači Borca nisu se istakli.

Odbrana Zagreba potpomognuta odbranama Stevanovića odlično je funkcionisala i omogućavala brze kontre, a njih je često završavao Kontrec koji je postigao pet golova.

Gosti su vodili od početka i već na poluvrmeenu pri vođstvu  17:12 nagovještavao se pobjednik, a poslije desetak minuta u drugom dijelu sve je bilo riješeno. Zagreb je otišao na dvocifrenu prednost i ostatak meča bio je rutina za učesnika Lige šampiobna.

Sljedeći meč u SEHA ligi Borac igra 12. oktobra protiv Meškova u Bjelorusiji, u koju će otići najvjerovatnij direktno iz Norveške, gdje će dva dana ranije odigrati protiv Hasluma prvi meč drugog kola EHF kupa.

 

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/zagreb-prejak-za-borac-mtel-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])