RK Borac protiv Zagreba juri prvi trijumf (Video)

Objavljeno: 6. 10. 2015 u 09:27h

Novi trener Boris Dvoršek imaće debi na klupi Borca protiv bivšeg tima Zagreba. Hrvatski stručnjak je imao malo vremena da pripremi Banjalučane za duel jer je odradio četiri treninga.

O kvalitetu Zagreba dovoljno govore rezultati na startu takmičenja – tri pobjede u SEHA ligi. Savladali su dva velikana, Kil i Celje Pivovarnu Laško, i jedva poraženi od Vesprema u subotu. Banjalučani se nadaju velikoj podršci sa tribina.

“Uz njihovu podršku mislim da možemo obećati možda i najbolju partiju u dosad odigranom dijelu SEHA lige. Nadam se da ćemo pružiti ono što se od nas očekuje”, optimističan je Srđan Trivundža, srednji bek RK Borac.

“Nižu dobre rezultate u Ligi prvaka, mlada su ekipa, kvalitetna i mislim da su favoriti, ali to je prilika za nas da popravimo utisak iz prethodnih utakmica i da ostvarimo dobar rezultat”, dodaje Damir Efendić, golman RK Borac.

Banjalučani nemaju problema pred ovaj meč, tako da će nastupiti kompletni. Meč se igra u dvorani Borik od 20 časova a cijena ulaznica je tri marke.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rk-borac-protiv-zagreba-juri-prvi-trijumf-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])