FK Borac: Biće kazni za igrače!

Objavljeno: 6. 10. 2015 u 08:12h

Direktor banjalučkog Borca Robert Zrilić najavio je da će fudbaleri zbog loših rezultata biti sankcionisani u narednom periodu, ali nije precizirao na koji način.

Zbog serije loših rezultata, odnosno dva uzastopna poraza “Velikan iz Platonove” se našao na 14. mjestu tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Posebno je navijače i sve na banjalučkom Gradskom stadionu “zabolio” neuspjeh u krajiškom derbiju protiv Rudar- Prijedora (1:2) u šestom minutu sudijske nadoknade.

“Sigurno je da nismo zadovoljni rezultatima jer vjerujemo da ekipa može, a i mora bolje. Još uvijek nismo razgovarali o eventualnim kaznama za igrače poslije poraza od Prijedorčana, ali sam gotovo siguran da će na neki način biti sankcionisani”, rekao je Zrilić banjalučkoj štampi.

S obzirom da je nedavno kažnjen golman Branislav Ružić sa 4.000 KM, za pretpostaviti je da će i ova kazna biti novčana.

Takođe, direktor crveno-plavih je potvrdio da je počela isplata duga u ratama bivšem igraču Borca Mladenu Žižoviću, koji brani boje bijeljinskog Radnika, a klub iz Banjaluke mu duguje sumu od 32.000 KM.

“Prošlog mjeseca smo isplatili zaostala dugovanja Dušku Stajiću i Vuletu Trivunoviću u iznosu od 18.331 i 12.625 KM, a isplaćen je dio duga prema Borisu Raspudiću, nekadašnjem kapitenu”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-bice-kazni-za-igrace/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot