Par­ti­zan u Banjaluci tek na pro­lje­će

Objavljeno: 5. 10. 2015 u 12:53h

Nismo usp­jeli da do­go­vo­ri­mo gos­to­va­nje Par­ti­za­na ovog vi­ken­da i uta­kmi­ca će biti odi­gra­na na pro­lje­će, re­kao je Ro­bert Zri­lić, di­re­ktor Fu­dbal­skog klu­ba Bo­rac.

Ove dvi­je eki­pe je tre­ba­lo u oktobru da odi­gra­ju pri­ja­telj­ski meč, o ko­jem je pri­če bi­lo pri­li­kom tran­sfe­ra de­fan­ziv­ca Ale­ksan­d­ra Su­bi­ća iz Bor­ca u re­do­ve aktu­el­nog prva­ka Srbi­je, ali je sada jasno da do tog me­ča neće do­ći ove go­di­ne.

Zrilić je kazao da su iz Partizana istakli da ih u narednom periodu očekuje nekoliko veoma bitnih utakmica kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

A iz Platonove ulice su istakli da u potpunosti razumiju situaciju u kojoj se nalaze Beograđani. Par­ti­zan odli­čno igra u Li­gi Evro­pe, gdje drži čel­nu po­zi­ci­ju u Gru­pi L na­kon po­bje­da pro­tiv AZ Al­kma­ra i Aug­zbur­ga, dok ne­što sla­bi­je par­ti­je pru­ža u prven­stvu Srbi­je, gdje bra­ni šam­pi­on­sku kru­nu.

“Prilikom transfera Subića smo na­čel­no do­go­va­ra­li da su­sret bu­de odi­gran 9, 10. ili 11. okto­bra. Za or­ga­ni­za­ci­ju ova­kvog su­sre­ta je po­tre­bno izme­đu se­dam i de­set da­na ka­ko bi­smo spre­mi­li sve, pro­na­šli spon­zo­re, ta­ko da bi bilo teško ogranizovati meč čak i da je Partizan u mogućnosti da dođe”, izja­vio je Zri­lić.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/par%c2%adti%c2%adzan-u-banjaluci-tek-na-pro%c2%adlje%c2%adce/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])