Banjalučanin sudi “utakmicu svih utakmica”

Objavljeno: 2. 10. 2015 u 09:32h

Ognjen Valjić, arbitar iz Banjaluke, sudiće vječiti bh. derbi između fudbalera Željezničara i Sarajeva koji će biti odigran u 11. kolu Premijer lige BiH na stadionu “Grbavica” u nedjelju, 4. oktobra, sa početkom u 15:30 časova.

Ognjen Valjić, arbitar iz Banjaluke sudiće vječiti bh. derbi između fudbalera Željezničara i Sarajeva koji će biti odigran u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu “Grbavica” u nedjelju, 4. oktobra, sa početkom u 15:30 časova, odlučeno je u Fudbalskom savezu BiH (FS BiH).

Za “utakmicu svih utakmica” u bh. šampionatu delegirano je šest sudija, te će Valjićevi pomoćnici na aut linijama biti Goran Dujak iz Odžaka i Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Za četvrtog sudiju određen je Enes Đozić iz Sarajeva, dok će peti i šesti biti njegov sugrađanin Admir Šehović, odnosno Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

Delegat derbija bit će Haris Idrizović iz Konjica, posmatrač suđenja Marko Bilić, a oficir za bezbjednost FS BiH Željko Pušić iz Mostara.

U nedjelju u istom terminu još će igrati Slavija i Široki Brijeg u Istočnom Sarajevu (sudija: Dragan Skakić / Gradiška).

Preostalih šest susreta 11. kola PLBiH biće na rasporedu dan ranije, a sastaju se: Borac – Rudar Prijedor (sudija: Dušan Berak / Trebinje), Radnik – Čelik (Husein Terzić / Travnik), Vitez – Zrinjski (Edin Jakupović / Bihać), Velež – Travnik (Antoni Bandić / Grude), Mladost – Drina (Vedran Zovko / Mostar) i Sloboda – Olimpik (Ilija Živković / Orašje).

Svi subotnji mečevi su od 15:30 časova, izuzev duela Borac – Rudar Prijedor koji će na Gradskom stadionu u Banjaluci početi u 17.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucanin-sudi-utakmicu-svih-utakmica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])