Borac m:tel: Ne znamo šta se dogodilo u Strumici

Objavljeno: 25. 9. 2015 u 07:24h

U Rukometnom klubu Borac m:tel nisu zadovoljni remijem u Makedoniji protiv Maks Strumice rezultatom 30:30 u drugom susretu ove sezone.

Banjalučani su imali pobjedu u svojim rukama, vođstvo od tri razlike (30:27), ali su neobjašnjivo “pali” u završnici i Strumica je sa tri vezana gola izborila remi.

“Velikana iz Gospodske” u Makedoniji s klupe nije predvodio novi trener Boris Dvoršek, koji tek od 1. oktobra preuzima Borac m:tel, već Aleksandar Međedović.

“Imali smo kontrolu nad rezultatom, posebno u drugom poluvremenu, ali napravili smo nekoliko grešaka i dopustili protivniku da osvoji jedan bod. Strumica se nije predavala do samog kraja i izborila je remi”, izjavio je trener Banjalučana.

Jedan od boljih u taboru iz Banjaluke bio je Boris Šekarić, strijelac pet pogodaka.

“Očekivali smo tvrdu utakmicu u Strumici, pogotovo jer su vezali dva poraza. Imali smo tri gola prednosti dva minuta prije kraja i ostali bez pobjede. Ne znam šta se dogodilo. Imali smo i minut odmora na 15 sekundi do kraja i napad, ali nismo uspjeli osvojiti tri boda”.

Jedan od najiskusnijih u ekipi Borca m:tel Ratko Nikolić takođe je svjestan da je propuštena velika prilika za prva tri boda ove sezone u SEHA ligi, ali da se Banjalučani moraju okrenuti narednom meču.

“Očekivali smo ovako težak meč, ali smo našim greškama dozvolili Strumici da osvoji bod. Šta da kažem? Domaćin je pokazao više želje na kraju i izborio je neriješen rezultat. Ovo je jedno veliko razočarenje za nas, jer smo očekivali trijumf, međutim idemo dalje, moramo da se spremamo za subotnju utakmicu”, naglasio je nekadašnji kapiten rukometaša Srbije.

Borac je poslije dva odigrana dvoboja ove sezone zabilježio jedan bod i nalazi se na posljednjem mjestu na tabeli, a naredni meč igraće u subotu u Našicama protiv ekipe Neksea.

Maks Strumica je na “dofenjeraškoj” poziciji sa dva poena, ali iz šest odigranih utakmica.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-mtel-ne-znamo-sta-se-dogodilo-u-strumici/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])