Preokret i pobjeda Borca! (Foto)

Objavljeno: 10. 9. 2015 u 07:42h

Fudbaleri banjalučkog Borca zabilježili su pobjedu na debiju novog trenera crveno-plavih Petra Kurćubića poslije preokreta nad ekipom Travnika rezultatom 2:1 (2:1).

Fudbaleri Borca prekinuli su negativnu seriju od pet mečeva bez pobjede. U meču 7. kola Premijer lige BiH poslije preokreta savladali su Travnik na Gradskom stadionu 2:1.

“Veziri“ su prvi došli do prednosti u 16. minutu, ali su Banjalučani do poluvremena uspjeli da preokrenu i u nastavku očuvali prednost za vrijedna tri boda.

Nije dobro krenulo za novog trenera Banjalučana Petra Kurćubića, čiji je tim kapitulirao kada je gol postigao Feđa Dudić.

Izjednačio je 13 minuta kasnije Ajdin Redžić, da bi se pet minuta prije odlaska na odmor za potpuni preokret postarao Siniša Saničanin.

“Velikanu iz Platonove“ je ovaj drugi trijumf po redu u novoj sezoni došao kao melem na ranu nakon što je otpušten stari trener Vlado Jagodić, a na njegovo mjesto došao Kurćubić, kao i nakon odlaska kapitena Aleksandra Subića u beogradski Partizan.

Borac sada ima devet bodova i nalazi se devetoj poziciji na tabeli.

U nastavku prvenstva crveno-plave očekuju dva izuzetno teška duela. Već za četiri dana Borac gostuje na “Koševu” ekipi Sarajeva, a nakon toga na Gradski stadion stiže lider Zrinjski, kojeg s klupe predvodi nekadašnji trener Banjalučana Vinko Marinović.

Izvor: Mondo / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/preokret-i-pobjeda-borca-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])