Borčevi igrači: Publiko, izvini, bili smo loši

Objavljeno: 7. 9. 2015 u 12:32h

Rukometaši Borca svjesni da su podbacili u meču za treće mjesto kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona protiv Lajonsa i razočarali ljubitelje rukometa u Banjaluci.

br1

Borac je učešće na turniru u Banjaluci završio četvrti, poslije poraza od Limburg Lajonsa 33:29.

Srednji bek Stefan Janković, koji je postigao osam golova na ovom meču, izvinio se Banjalučanima zbog loše partije Borca m:tel.

“Želim da se izvinim malobrojnoj publici koja je došla da nas podrži, nismo pružili igru na našem nivou. Juče smo se fizički i emotivno potrošili u polufinalu. Ostaje nam da se što bolje spremimo za utakmice koje dolaze. Nažalost takmičenje u EHF kupu krećemo od drugog kola, ali nadam se da ćemo uspjeti da se dignemo i da izborimo grupnu fazu”, rekao je Janković.

Njegov saigrač Davorin Vujović bio je prilično neraspoložen poslije meča, na čemu mu na kraju krajeva ne možemo ni zamjeriti.

“Izgubili smo bezveze. Loše,loše smo odigrali. Nismo uspjeli u onom što smo se dogovorili. Nismo pokrivali, nismo se vraćali, nismo imali šanse protiv njihove odbrane 3-2-1, morali smo igrati jedan na jedan, nismo pravili akcije. Loša odbrana u prvom poluvremenu, a loš napad u drugom. Odbranu u drugom poluvremenu nismo ni stigli da igrati zbog njihovih brzih centara”, kratko je prokomentarisao za MONDO pred ulazak u svlačionicu.

br2

Na drugoj strani Holanđani su slavili…

“Bila je teška utakmica. Gledali smo juče Borac protiv Alple i mislim da su oni imali teži posao u polufinalu. Borac je krenuo dobro, mi ne, igrali smo previše individualno. Kada smo krenuli da igramo kao tim i kada smo poboljšali odbrani krenuli smo i da više pogađamo u napadu”, rekao je Ivo Stajns, jedan od najboljih igrača Limburg Lajonsa na turniru.

On se složio da je njegova ekipa više željela pobjedu.

“Rekao sam momcima prije utakmice da onaj ko više bude želio pobjedu on će pobijediti. Imali smo jako dobrog golmana, kao i juče, ovo je vrlo dobar uspjeh za nas”.

br

Junak holandske ekipe bio je golman Luk Hoiting, koji je branio sve šuteve, a u jednom trenutku imao stopostotan učinak kada su odbrane sedmeraca u pitanju – 4 od 4.

“Borac je fizički jak tim, ali mi smo znali šta treba da radimo, mi smo brži i pravili smo dobar pritisak u odbrani. Radujem se igranju u 3. kolu EHF kupa, jer mi smo svi studenti, imamo poslove i to je za nas veoma značajan uspjeh”, rekao je Hoiting.

“Hvala Banjaluci na izuzetnom gostoprimstvu, bilo nam je jako lijepo. Srećno Borcu u takmičenju”, dodao je Hoiting.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borcevi-igraci-publiko-izvini-bili-smo-losi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])