Uručenje glavnih nagrada kupcima regresiranog goriva: “Bolji prinos uz NESTRO dizel”

Objavljeno: 9. 8. 2017 u 15:32h

Danas su uručene glavne nagrade najsretnijim dobitnicima nagradne igre “Bolji prinos uz NESTRO dizel”. Dobitnik poklon vaučera u vrijednosti od 15.000 KM Vladimir Zlokapa iz Kozarske Dubice nakon uručenja rekao je da ga je nagrada veoma obradovala.

„Niža cijena i siguran kvalitet goriva ono je zbog čega sam godinama unazad kupac na benzinskim stanicama NESTRO, a evo ove godine imao sam sreću da budem dobitnik glavne nagrade. Pozitivan je način na koji se ova kompanija postavila prema nama poljoprivrednicima, hvala na svemu i nagradi”, rekao je Zlokapa.

Dvije druge nagrade, poklon vaučeri u vrijednosti od 500 KM dobili su Rajo Rakić iz Bijeljine i „Gold MG” d.o.o. iz Donjeg Žabara. Predstavnik kompanije „Gold MG” istakao je da su zadovoljni kvalitetom goriva kao i odobrenim NESTRO popustom na regresirano gorivo.

Dobitnicima treće nagrade, 3 x kartice za gorivo u iznosu od 100 KM dostavljene su odmah pa izvlačenju nagrada, a dobitnici su: Borislav Japundža Novi Grad, Mišo Luć iz Kozarca i „Poljoprivrednik” d.o.o. iz Dervente.

Tokom nagradne igre koja je trajala 60 dana prikupijeno je sedam hiljada kupona, a dodijeljeno je 38 poklona ukupne vrijednosti 22.000 KM.

Glavnu nagradu — poklon vaučer u vrijednosti od 15.000 KM uručio je Dmitri Panjukov, generalni direktor NESTRO PETROL-a koji je istakao da mu je bilo zadovoljstvo da čestita dobitnicima lično.

„Posebno mi je drago da je ova nagradna igra za ciljnu grupu imala kupce regresiranog goriva, poljoprivredne proizvođače, koji svakodnevno radom ulažu svoju energiju i srca u proizvode koje su nama svima neophodni. Time zajedno kreiramo boiju budućnost i proizvodimo za bolje sutra,” istakao je Panjukov.

On je pozvao sve kupce, kao i one koji to još nisu da dođu na NESTRO benzinske stanice jer je u toku jog jedna velika nagradna igra „A sada Nestro čarobno”!

„Biću sretan da uručim još jednu veliku nagradu, automobil VW Golf VII”, rekao je generalni direktor NESTRO PETROL-a i istakao da na NESTRO-u klijenti kupuju isključivo domaći proizvod, naftne derivate proizvedene u Rafineriji nafte Brod, a koji odgovaraju svim evropskim standardima.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 4787

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/urucenje-glavnih-nagrada-kupcima-regresiranog-goriva-bolji-prinos-uz-nestro-dizel/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot