Kompanija m:tel donirala sredstva za izgradnju dječijeg igrališta i rekreativne zone u Banjaluci

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 21:08h

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, potpisali su 26.7. ugovor o donaciji za izgradnju dječijeg igrališta i rekreativne zone u kompleksu Akva parka “Akvana” u Banjaluci.

Potpisivanju ugovora o donaciji prethodio je radni sastanak predstavnika Grada Banjaluka i kompanije m:tel, a projekat izgradnje igrališta, koji će biti realizovan po najvišim svjetskim standardima predstavio je dr Vladan Đokić, dekan Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Donacija predviđa izgradnju savremenog dječijeg igrališta, trim staze i teretane na otvorenom.

Riješenost kompanije m:tel da odgovorno posluje u potpunosti je u skladu sa velikim projektom izgradnje i rekostrukcije dječijih igrališta koju je pokrenuo Grad Banjaluka, tako da je ova saradnja na neki način očekivana.

„Kao već dokazani prijatelji djece, već četvrti put od kada poslujemo na ovom tržištu poklanjamo igrališta za mališane. Ovo je jedan od većih donatorskih projekata ovog tipa, jer će osim za izgradnju igrališta za djecu, m:tel donirati sredstva za izgradnju rekreativne zone u kompleksu Akvane u Banjaluci, koju će koristiti i odrasli“, istakao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel te dodao:

„Ovo je trajna vrijednost za grad i naše korisnike i mislim da je ovo još jedna dobra prilika da motivišemo druge kompanije da krenu našim stopama kako bismo zajednički uticali na pozitivne promjene u zajednici u kojoj poslujemo.“

Zahvalnost kompaniji m:tel koja je prepoznala važnost ulaganja u najmlađe, izrazio je i Igor Radojičić koji je tom prilikom rekao:

„Kompanija m:tel je je naš vjerni partner u mnogobrojnim akcijama, a drago nam što su nam izišli u susret i ovom prlikom. Radi se o velikoj donaciji, koja će nam pomoći da obogatimo i sadržajno upotpunimo veoma frekvetnu lokaciju, kojoj, osim posjetilaca kompleksa Akva parka, gravitira veliki broj stanovnika Borika, ali i okolnih naselja. Da stvar bude bolja, Banjalučani će, zahvaljući ovoj donaciji, pored mjesta za igru za mališane na savremenim i jedinstvenim rekvizitima, dobiti i mjesto za svakodnevnu rekreaciju na otvorenom, kojoj teži sve veći broj naših sugrađana“.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1158

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/kompanija-mtel-donirala-sredstva-za-izgradnju-djecijeg-igralista-i-rekreativne-zone-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])