Koristite m:pay uz još više mogućnosti

Objavljeno: 25. 7. 2017 u 21:05h

Ukoliko još uvijek niste preuzeli aplikaciju m:pay za pametne uređaje, vrijeme je da to učinite. Uz pomoć ove aplikacije račune za m:tel usluge možete plaćati brzo, sigurno i jednostavno. Opcije aplikacije m:pay vam omogućavaju da platite svoje račune ali i račune drugih koji nisu u prilici da koriste ovu uslugu. Jedini uslov za to je da imate ispravan poziv na broj njihovih računa.

Pored plaćanja računa za telekomunikacione usluge, aplikacija m:pay daje vam mogućnost da dopunite bilo koji Frend (PrePaid) račun, kao i račun korisnika PrePaid usluge fiksne telefonije m:tel-a. Ono što je potrebno za ovu opciju jeste da ukucate PraPaid broj i odaberete iznos sa kojim želite da ga dopunite.

Pored toga, uz pomoć m:pay aplikacije možete izvršiti i slanje naloga za prenos sredstava sa bankovnog transakcionog računa korisnika m:pay usluge na bankovni transakcioni račun drugog korisnika m:pay usluge.

Sve što je potrebno za korišćenje m:pay aplikacije je:

  • da imate račun u Novoj banci u kojoj ćete podnijeti zahtjev za dobijanje aktivacionog i korisničkog koda,
  • da preuzmete besplatnu m:pay aplikaciju za Android ili iOS uređaj, i na kraju,
  • da pokrenete preuzetu aplikaciju.

Informišite se više putem besplatnog telefona 0800 50 000 ili na www.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 870

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/koristite-mpay-uz-jos-vise-mogucnosti/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot