Open IPTV- i naredne sedmice uživajte u dobrim filmovima i serijama

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 22:13h

Film zasnovan na romanu Dena Brauna ,“Inferno”, televizijski kanal HBO ekskluzivno emituje u srijedu, 28. juna 2017. godine u 20.00 časova.

Oskarovac Ron Hauard režirao je najnoviji bestseler iz serijala o Robertu Langdonu, koji je Denu Braunu donio milijarde dolara, u kome je čuveni simbolog (Tom Henks u ponovljenoj ulozi) na tragu dokaza koji ukazuju na samog Dantea. Kad se Langdon probudi u italijanskoj bolnici sa amnezijom, udružuje se sa Sijenom Bruks (Felisiti Džouns), doktorkom za koju se nada da će mu pomoći da povrati pamćenje. Zajedno jurcaju cijelom Evropom i vode trku s vremenom da bi spriječili ludaka da oslobodi virus koji će zbrisati pola svjetske populacije.

Ukoliko ste se poželjeli nevjerovatnih scena nepreglednih ruskih prostranstava, predlažemo da pogledate fim “Šaman”, na kanalu CINEMAX, 29.6. u 18.25 časova.

Raskošno snimana u prostranstvima sibirske divljine ova avantura prati dramatičan bijeg urbanog violiniste iz sibirskog radnog logora. Priča počinje kad zagonetni pripadnik azijskog plemena tješi izgladnjelog violinistu Dimitrija govoreći mu da će ubrzo pobjeći. Ukazuje im se prilika da to urade kad se u njihovoj neposrednoj blizini pojavi krdo prelijepih jakutskih konja. Odšunjavši se od ostalih, uzimaju dva konja i odlaze na njima. Nažalost, Toli je smrtno ranjen. Neposredno prije smrti, on govori Dimitriju da je moćni šaman i daje mu zaštitnu amajliju…

Svakog dana u sedmici pred nama, u vremenskom intervalu od 18.00 do 20.00 časova, obožavaoci kriminalističkih serija, na FOX kanalu mogu pratiti epizode svih 12 sezona izuzetno napete i atraktivne krimi serije ,,Kosti“ .

Ova američka drama inspirisana je životom i radom  uspješne, mlade i fantastično domišljate forenzičarke Temprens Brenan, koja prati policijsku proceduru analize tragova tragičnih slučajeva, te na vrlo humorističan način prikazuje odnos likova u seriji. Serija je nastala po uzoru na bestseler autorke Keti Rajhs, a prvi put je ekranizovana 2005. godine  u Americi i donijela je slavu, kako glavnom liku –Emili Dešanel, tako i ostaloj glumačkoj postavi.

U sedmici od 23. do 30. juna ove godine, u zabavnom programu FOX Life kanala, u terminu od 18.00 časova, možete pratiti prvu sezonu humorističke američke serije ,,Budni cijelu noć“ .

Postigla je ogromnu gledanost u svim zemljama, prvenstveno zbog svoje tematike – kada mama ostaje kod kuće, a tata radi. Glavna uloga pripala je slavnoj holivudskoj glumici Kristini Eplgejt, koja je nedavno postala majka. Odlučna je u namjeri da ne podredi svoju karijeru i reputaciju majčinstvu, ali iako ima podršku muža Krisa –  nesigurnost, nedostatak sna, kao i pritisak samog roditeljstva uspijevaju poljuljati njeno samopouzdanje

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1233

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-i-naredne-sedmice-uzivajte-u-dobrim-filmovima-i-serijama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot