Moj račun – brz i jednostavan pristup vašim računima

Objavljeno: 19. 6. 2017 u 16:34h

Želite da svoje račune za telekomunikacione usluge dobijate putem elektronske pošte?

Želite da u svakom trenutku možete provjeriti trenutno stanje vašeg računa?

Pored toga želite da svakog mjeseca dobijate uvid u ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing)?

m:tel usluga Moj račun odgovoriće na sve vaše zahtjeve. Pored toga što vam omogućava brz i jednostavan pristup vašim računima putem interneta, besplatno, gdje god da se nalazite, ova usluga nudi vam besplatno i sljedeće pogodnosti:

  • Pregled računa za usluge fiksne i mobilne mreže
  • Uvid u trenutno stanje računa za postpaid usluge mobilne mreže
  • Dostavu računa za telekomunikacione usluge putem elektronske pošte (e-maila).
  • Uvid u ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing)

Kao korisnik usluge “Moj račun”, možete da koristite i sve prednosti  personalizovanog portala Moj m:tel – www.mojmtel.ba .

To je mjesto na kome se nalazi sve što vam je potrebno kako biste upravljali svojim telekomunikacionim uslugama. Uz Moj m:tel portal uvijek ćete biti informisani o najnovijim aktuelnostima iz m:tel ponude, na vrijeme obaviješteni o svim promjenama na vašem pretplatničkom računu, a u svakom trenutku moći ćete da zavirite u svoju mjesečnu potrošnju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, podnesete zahtjeve ili prigovore za sve vaše telekomunikacione usluge.

Zahtjev za uslugu “Moj račun” možete podnijeti u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Za više informacija posjetite stranicu www.mtel.ba/podrska ili pozovite m:tel kontakt centar putem broja 0800 50 000.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1303

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/moj-racun-brz-i-jednostavan-pristup-vasim-racunima/||claudebot