Dočekajmo ljeto uz novu filmsku ponudu Open IPTV-ja

Objavljeno: 15. 6. 2017 u 23:50h

Film “Džek Ričer: Bez povratka” je zasnovan na 18. romanu Lija Čajlda, iz serijala bestselera o Džeku Ričeru, prodatih u sto miliona primjeraka širom svijeta. Na kanalu HBO u nedjelju, 18. juna u 20.00 časova.

Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim prepoznatljivim osjećajem za pravdu u ovom dugo očekivanom nastavku „Džek Ričer: Bez povratka“. Kad majora Suzan Tarner (Kobi Smalders), koja predvodi staru Ričerovu istražiteljsku jedinicu, uhapse zbog izdaje, Ričera ništa neće spriječiti da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja se krije iza velike vladine zavjere koja obuhvata ubijene vojnike.

Odličnu ljubavno-muzičku priču, ekranizovanu u filmu “Amnezija”, na kanalu CINEMAX možete pogledati 20. juna 2017. godine u 18.25 časova.

Ibica, početak 90-ih. Džo je 25-godišnji kompozitor. Došao je iz Berlina i želi da bude dio elektronske muzičke revolucije, tako što će se zaposliti kao di-džej u novom noćnom klubu „Amnezija“. Marta živi već 40 godina sama u kući na obali. Jedne noći Džo kuca na njena vrata. Njena usamljenost ga fascinira. Postaju prijatelji iako veo tajne oko nje postaje sve gušći: odbija da svira čelo koje stoji u uglu, ne želi da govori njemački jezik… Džo je uvlači u svoj svijet tehno muzike i Marta počinje da preispituje svoj pređašnji način života.

Misteriju svemira i njegove tajne lako ćemo spoznati u megaspektaklu, filmu “Misija bez povratka”, koji je na programu 21. juna u 19.00 časova na kanalu HBO2.

Kapetan Vilijam D. Stanafort, naučnik spreman da rizikuje život za svoje eksperimente, odlazi na Mars s namjerom da osnuje koloniju. Samouvjereno kreće u misiju sa jasnim naučnim ciljevima, ali kad ga tehnologija iznevjeri, a sopstvena oholost dovede u nevolju, misija propada, i on mora da nađe novu filozofiju da bi mogao da nastavi. „Misija bez povratka“ je film o ispitivanju granica ljudskog iskustva koje nam pomažu da shvatimo da će misterije svemira uvijek biti neopisive.

Svakog ponedjeljka, na programu televizijskog kanala Fox life, u terminu od 22.00 časova, gledaoci mogu uživati u najnovijim epizodama dugo očekivane treće sezone američke serije “Kraljevska porodica”.

Radnja ove drame locirana je u modernoj Engleskoj i bavi se životima članova jedne zamišljene, i ne baš politički korektne britanske vladarske porodice.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1134

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/docekajmo-ljeto-uz-novu-filmsku-ponudu-open-iptv-ja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot