Svečano otvorena filijala Procredit Banke u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 14. 6. 2017 u 20:39h

U Banjaluci je danas svečano otvorena filijala Procredit Banke, u ulici Prvog Krajiškog korpusa 54. Otvaranju odnosno preseljenu u nove prostorije su prisustvovali brojni gosti, budući klijenti, fizička i pravna lica, privrednici.

Ove godine Procredit Banka ne samo da slavi preseljenje u nove prostorije  već i 20 godina postojanja prve i jedine njemačke banke koja posluje na prostoru BiH.

“Mi smo jedina banka u zemlji koja je isključivo fokusirana na poslovanje sa malim i srednjim preduzećima. Ponosni smo što radimo upravo sa tim preduzećima koja aktiviraju nove vrijednosti i koja guraju ovu zemlju naprijed”, ističe Gojko Rodić, direktor filijale Banjaluka.

U prvih 5 mjeseci ove godine, Procredit Banka odnosno filijala Banjaluka, plasirala je nešto manje od 30 miliona maraka novih plasmana. Rast u prvih 5 mjeseci u plasmanima iznosi 26 %.

“U situaciji kad plasmani u privredi stagniraju, filijala Banjaluka je uspjela da 26% podigne svoj portfolio i ne staje na tome. Ono što je takođe bitno jeste da se oko 17% portfolia nalazi u ekološko prihvatljivim investicijama, jer smo svjesni promjena na globalnom nivou koje su vezana za zagađenje životne sredine”, rekao je Gojko.

Takođe, bitno je istaći da je filijala Procredit Banke u Banjaluci u prvih 5 mjeseci ove godine ostvarila saradnju sa 41 novim SME klijentom.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 5358

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/svecano-otvorena-filijala-procredit-banke-u-banjaluci-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])