Sada je pravo vrijeme da pređete na Open: m:tel vam poklanja 200 KM!

Objavljeno: 10. 6. 2017 u 23:23h

Pravo je vrijeme za prelazak na m:tel OPEN – jer prelazak na OPEN IPTV sada sa sobom donosi i poklon od 200 KM.

Objedinite usluge televizije, interneta i fiksne telefonije – uživajte u kvalitetnom sadržaju na jednom mjestu po odličnim uslovima.

Sve što treba da uradite je da u m:tel prodajno mjesto, do 31. avgusta 2017. godine, na uvid donesete račun da ste korisnici usluga nekog drugog TV operatora. Zatim, odaberete jedan od OPEN  paketa koji uključuje i televiziju. I to je to! U zavisnosti od paketa koji izaberete,  na svom OPEN računu dobijate iznos od 100 KM do 200 KM.

OPEN obezbjeđuje brz i pouzdan internet, kvalitetan digitalni TV signal sa više od 200 kanala i neograničene razgovore u m:tel fiksnoj mreži.

Ovo ljeto maksimalno iskoristite sve OPEN IPTV pogodnosti. Uživajte uz vrhunski sport na Arena Sport, Sport Klub i Eurosport kanalima, a gledajte ih i na vašem telefonu ili tabletu bez dodatnih troškova gdje god se nalazili – na izletu, selu, čekaonici… Premotajte, snimite ili pogledajte propušteni TV sadržaj… i uživajte u svim tehnološkim prednostima Open IPTV-a.

Više detalja saznajte na www.mtel.ba, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili posjetite m:tel prodajno mjesto u vašem gradu.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1165

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/sada-je-pravo-vrijeme-da-predete-na-open-mtel-vam-poklanja-200-km/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot