Open IPTV preporučuje najbolje filmove

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 21:28h

Snažnu biografsku dramu “Lit i Dik“, možete pogledati na Televiziji Republike Srpske u subotu, 27. maja u 23.20 časova.

Ovo je priča o vatrenom odnosu između Elizabet Tejlor i Ričarda Bartona.Na setu Kleopatre, najljepša holivudska zvijezda Elizabet Tejlor pala je u naručje jednog od najboljih glumaca na svijetu Ričarda Bartona i nikada nije otišla. Njihova često žestoka, skandalozna ljubavna priča mamila je paparace, te su postali najfotografisaniji par na svijetu. Njihova klimava, ali strastvena veza rodila se pred kamerama, te je često i bila tema filmova. Razveli su se pa ponovno vjenčali, kako bi se na kraju ponovno razveli. Voljeli su se, ali nisu mogli biti zajedno. Ovo je film o legendarnoj vezi između još legendarnijih glumaca.

Andželina Džoli i Bred Pit tumače glavne uloge u megaspektaklu, filmu “Pored mora”, koji je na programu na kanalu HBO, u nedjelju, 28.5. u 20.00 časova.

Oskarovka Andželina Džoli Pit je napisala, režirala i producirala ovu intimnu dramu usredsređenu na karakterizaciju likova. „Pored mora“ prati američkog pisca Rolanda (Bred Pit) i njegovu ženu Vanesu (Andželina Džoli Pit), koji dolaze u mirno primorsko francusko odmaralište 1970-ih godina, dok im je brak u očiglednoj krizi. Provodeći vrijeme sa ostalim putnicima, uključujući novopečene mladence, i mještanima, par počinje da se suočava sa neriješenim problemima u svojim životima.

Ako ste za dobru komediju, onda kanal HBO 2 sa zadovoljstvom preporučuje film “Viski Tango Fokstrot”, a koji je na programu u nedjelju, 28.maja u 20.55 časova.

Tina Fej glumi u ovoj izuzetno zabavnoj komediji o pronalaženju sebe na najnevjerovatnijem mjestu. Zaglavljena u kolotečini svog života, novinarka Kim Barker odlučuje da malo prodrma stvari pa napušta kancelarijski posao u Njujorku i prihvata opasan zadatak u Avganistanu. Daleko od kuće i potpuno van svoje prijatne zone, Kim koja doživljava kulturološki šok, zbližava se sa pustolovnom novinarkom Tanjom Vanderpol (Margo Robi), nepokolebljivim pukovnikom (Bili Bob Tornton) i šarmantnim foto-reporterom (Martin Friman), koji joj pomažu da se snađe u novom svijetu. Usred tog haosa, Kim otkriva pravu snagu dok rizikuje sve da bi našla novu veliku priču.

Televizijski kanal CINEMAX nam donosi sjajan film “Antropoid”, koji  je zasnovan na neobičnoj istinitoj priči o operaciji Antropoid iz II svjetskog rata čiji je cilj bio ubistvo SS generala, Rajnharda Hajdriha, glavnog arhitekte Konačnog rješenja i trećeg čoveka Rajha, odmah poslije Hitlera i Himlera. Utorak, 30. maj u 20.00 časova.

„Antropoid“ je zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči o operaciji Antropoid, što je bilo šifrovano ime za misiju čehoslovačkih operativaca čiji je cilj bio ubistvo SS oficira Rajnharda Hajdriha. Hajdrih, glavni arhitekta Konačnog rješenja, bio je treći u lancu komande, odmah iza Hitlera i Himlera i vođa nacističkih snaga u Čehoslovačkoj. Film prati dvojicu vojnika iz čehoslovačke vojske u egzilu, Jozefa Gabčika (Kilijan Marfi) i Jana Kubiša (Džejmi Dornan), koji su se spustili padobranom u svoju okupiranu zemlju u decembru 1941. godine. Uz ograničene obavještajne podatke i nedovoljno opreme u gradu pod izolacijom, moraju da nađu način da ubiju Hajdriha, u operaciji koja će zauvijek izmijeniti lice Evrope.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1348

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-preporucuje-najbolje-filmove/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])