26.i 27.maja FIS-ov Kućni sajam u Banjaluci i Bijeljini

Objavljeno: 24. 5. 2017 u 21:07h

U povodu obilježavanja 25 godine uspješnog poslovanja Kompanija FIS je pripremila niz rođendanskih aktivnosti i dešavanja, sa željom da se još više približe svojim kupcima, da im ponude još širi, kvalitetniji i povoljniji asortiman i usluge, i tako na najbolji način da zajedno proslave rođendan.

Za svoje kupce Kompanija FIS je organizirala veliku nagradnu igru “U FIS-u kupuješ Citroenom putuješ” sa glavnom nagradom Citroen C4 i još 44 druge vrijedne nagrade.

Tokom aprila i maja održavani su, sada već tradicionalni, Kućni sajmovi i to u 12 FIS-ovih prodajnih centara. Ovoga vikenda,26.i 27.5.,sajmovi će biti održani u FIS-u u Banjaluci i Bijeljini.Za sajmove imaju posebne  popuste – cijene su niže za 20 % na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki, te kupaoničkog namještaja i opreme.

I to nije sve – maj je rođendanski mjesec popusta u FIS-u, tako da uz redovne akcije kupcima nude i odlična rođendanska sniženja na odjelima tekstila i obuće, audio-video i bijele tehnike, bebi programa, igračaka i kućanskih potrepština.

Za najmlađe Kompanija FIS pripremila je super predstave sa Medom Anbinnijem u glavnoj ulozi, čime je brend Anbinni bebi i dječja odjeća dobio i svog junaka.

Kompanija FIS svojim dragim kupcima zahvaljuje na dugogodišnjoj vjernosti, i poziva ih da posjete prodajne centre FIS-a i proslave sa njima 25 godina uspješnog poslovanja.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 8044

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/26-i-27-maja-fis-ov-kucni-sajam-u-banjaluci-i-bijeljini/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot