Kundalini Joga radionica u Banjaluci

Objavljeno: 23. 5. 2017 u 11:23h

Doživite kundalini jogu na jedan potpuno nov, dubok i transformišući način na vikend seminaru u Banjaluci uz Učitelja i Sat Nam Rasayan iscjelitelja, Prakash Chegua!

Šta je Kundalini Joga?

Kundalini Joga ili Joga Svesnosti je dinamična sinteza asana, pranajama, muzike, mantri i meditacija. Moćne kundalini krije Vas brzo pokrenu, probude i pročiste, ali to iskustvo nije lako opisati, to treba doživjeti. Tako je i sa kundalini meditacijama. Čišćenjem svoje podsvjesti od nepotrebnih starih šablona svjesno otkrivate svoje potencijale i podstičete svoje vrline. U osjećaju jedinstva sa svemirom doživljavate svu svoju prirodnu kreativnost.

Šunija je mjesto između misli, osjećanja, riječi i dijela – Šunija je duboko meditativno stanje uma, stanje apsolutne unutrašnje tišine, stanje u kome se iscjeljenje dešava samo od sebe.

Kako se upoznati sa ovim oblikom Joge?

U Banjaluci će se u subotu i nedelju 1. i 2. jula održati seminar otvorenog tipa gdje ćete naučiti neke od tajni i dobrobiti Kundalini Joge. Prethodno iskustvo u jogi nije potrebno.

Vikend seminar “Art of Shuniya” vodi Prakash Chegu (Tej Dharam Singh), sertifikovani učitelj Kundalini joge i sertifikovani Sat Nam Rasayan healer. Ljubitelj meditacije i kvantne mehanike, argentinskog tanga i biodinamičke poljoprivrede.

Prakash je Amerikanac indijskog porijekla koji vodi jedinstvene transformativne seminare širom svijeta sa željom da pomogne ljudima da podignu nivo svjesnosti i poboljšaju kvalitet života. Već po drugi put dolazi u Banjaluku. Na ovom seminaru istražićete meditaciju iz drugačijeg ugla, koristeći mantre, mudre, dinamične pokrete i pranajame, uz odgovarajuće krije za razrješavanje unutrašnjih konflikata, oslobađanje od stresa, iscrpljenosti i napetosti, jačanje nervnog sistema i pronalaženje nove snage i nove radosti.

Seminar će biti održan u subotu i nedelju 1. i 2. jula od 10h do 18h sa pauzom za ručak od jedan sat. Tačna lokacija će biti naknadno objavljena. Cijena dvodnevnog seminara je 50 evra za uplate do 15. juna a 65 evra za uplate nakon 15. juna. Uplatom cjelokupnog iznosa osiguravate sebi mjesto na ovoj radionici. Prijaviti se možete isključivo na email [email protected]. Broj mjesta je ograničen.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 7215

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/kundalini-joga-radionica-u-banjaluci/||claudebot