Kompanija m:tel poklanja deset puta više razgovora

Objavljeno: 22. 5. 2017 u 21:12h

Kompanija m:tel je u ponedjeljak, 22. maja, pokrenula neobičnu akciju koja će biti realizovana u pet bh. gradova u periodu do 29. maja.

Građani Bijeljine su, 22. maja, među prvima imali priliku da tokom uživanja u svakodnevnom ispijanju kafe na poklon dobiju posebno iznenađenje, koje u skladu sa aktuelnom ponudom kompanije, donosi desetostruko veće pogodnosti.

Prisutni su imali priliku da saznaju više o najnovijim bonusima za minute u Moj Mix tarifama: Extra, Top, Premium i VIP, koji su čak deset puta veći nego prije, a ova jedinstvena ponuda u BiH omogućiće vam skoro pa neograničenu komunikaciju prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH.

Osim pogodnosti ove ponude, učesnicima je dodijeljeno i deset simboličnih bonova za besplatno uživanje u razgovoru uz kafu. Kako je najavljeno iz kompanije m:tel, nakon uspješno realizovane akcije u Bijeljini, „Moj Mix x 10“ tim nastavlja svoje putovanje ka sljedećim gradovima:

  • maj – Zvornik – caffe „Raffaelo“
  • maj – Doboj- caffe „Black and White“
  • maj – Istočno Sarajevo – caffe „Al Parco“
  • maj – Banjaluka- caffe „Zadatak“

Informacije o ovoj i drugim aktuelnim ponudama kompanije, mogu se pronaći putem stranice www.mtel.ba, a detalji u vezi sa putanjom i sadržajima pomenute akcije dostupni su putem bloga i naloga kompanije m:tel na društvenim mrežama.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1068

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/kompanija-mtel-poklanja-deset-puta-vise-razgovora/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])